günaydın millet... bugün yogun çalışıyorsunuz sanırsam
tamir edeken parça da artırdın mı ma®tin...
Amin amin:angel:
Ben hep öyledim hıh:emo1:
Şarttı artık ama senin trafikten men edilme zamanın gelmedi mi yahalatla mı çekiyorlar seni yoksa yoldan gelen geçen bir el atıyor mu ?
Hadi ya o zaman ben yalnış cv okumuşum senin değilmiş.
Hahha biz erkekler sizin gibi kaportaya (sadece görüntü) değil motora (aracın can damarı) önem veririz o yüzden çok şükür motor daha çoooook yolcu taşır.![]()
Eee bugün niye durgunsunuz ne oldu? Bana bakmayın benim her zaman ki halim aklımın nerede olduğu belli ya sizin ...
durgun muyuz? hımm bademsiz mevzular olunca sarmadı seni![]()
Eee bugün niye durgunsunuz ne oldu? Bana bakmayın benim her zaman ki halim aklımın nerede olduğu belli ya sizin ...
Bana bak egzozuna çer çöp tıkıştırırsam görürsünmotoru kaportayı
balataları sıyırttırma şimdi banalevye mi kaptığım gibi dalarım farına da camlarına da
![]()
Badem işini ben hallederim dedin sana bıraktık şimdi ben de merak ettim denedin mi bademleri?...
Hahha bu senin aklı bulana yarısını hediye edeceğim zaten, kim bilir nerede düşürdün.![]()
Dün kaçmasaydın deneyecektik ya kaçtın gittin hemenhem kullanmak için sabırsızlanıyorsun hemde kaçıyorsun
ama bu gün kurtulamazsın Martin de burda
![]()
Hahha bu senin aklı bulana yarısını hediye edeceğim zaten, kim bilir nerede düşürdün.
Hahhaa elektrikle çalışıyoruz anam biz elektriği (önemli olan o elektriği almak) alırsak durmak yok yola devam o yüzden egzozu çok arama bulamazsın.
Dalarım malarım aman dikkat et kaporta çizilmesin tamiri zor olur bu yaştan sonra.![]()
Sen Muğla üzerinden yavaş yavaş gel gerisine bakarız artık, o zaman kaçmak nasıl oluyor görürsün ...
Ben bulmaktan yana ümidimi kaybettim ki zira düşüreli çok oldu...
ZxxxE aklını sen kuyuya attın heralde ondan bulabilen yok
Sen meraklanma kadın her yaşta güzeldirkapatıcılarla idare ederz biz
çiziği bile çekici gelir
![]()
Ne o "en güzel benim" yarışına mı girdiniz, süslüler sizi ...
Cenaze arabası getiriyorum ayağına sen Muğla dan gel diyorsunNeyin tribindesin anlamadım ki millet bu arabaya binmek için ölüyor
kçaarsanda ezer geçerim
haberin olsun
![]()
Bi bak bi yerlere kaçmasın.![]()
Hahhaa bu palavrayı da yutanlar var ya acırım o erkeklere, üç günlük bayat yemek koysalar önüne yer misin?
Yok kaporta mı motor mu daha önemli davası bu.
Yoksa sen güzellik yarışması sandın da beni almadılar diye üzüldün mü?![]()
Aramaya gerek yok senin aklın ikimize de yeter gibi geliyor bana...
Aramaya gerek yok senin aklın ikimize de yeter gibi geliyor bana...
sen çok fenasın çok
ne motoruna ne kaportası mevzu derinden derine senin yaşlılığın emekliye ayrılma zamanın gelmiş olması![]()