Komik yaa çok güldürdün beni ilahi...
Haklısın kahvenin kırk yıl hatırı var. Ya çikolatanın?...
Eee her zamanki gibi uyanmışsın işte, "bugün" diye belirtmeniğn ne anlamı varki?...
Bu kadar karamsar olma neden kırık yıl ömrün kalmasın ki? Hani bir sözde dediği gibi "iyileri Allah korur!"sana kırk değil 140 yıl bile hiç bir şey olmaz ...
Bende her zamanki sorunlardan başka bir şey yok, pozitif düşünmeye devam ediyorum...
Gitme zamanı geldi iş yerindeki yalnızlık yerini evdeki yalnızlığa bırakacak...
Kendine iyi bak, iyi akşamlar...
Aklıma gelmişken bir de Kurban Bayramı çikolata hakkımı şimdiden ayır sonra mızıkçılık yapıyorsun...
Günaydın, nasılsın? ...
Ben sana hiç gönderme yaparmıyım? :tongueout: Fazla alıngan olmuşsun...
Boş durmaya zamanım bile yok ama bu dernek fikri bana çok cazip geldi umarım ilk üyelerimizden olursun...
Rüyamda bayramdı çikolata yiyordum nasıl mulu oldum bilemezsin ...
Tüm site halkına günaydın, hayırlı işler ve hayırlı cumalar...
Sabah geldiğimde in cin top oynar vaziyetteydi rahatsız etmedim, güzellik uykusundan yeni uyananlara günaydın dememek olmazdı...
Nasıl olduğumun cevabını 3-5 aya kadar veririm merak etme daha uzun sürmez...
Teklifi bu kadar düşünmeni de anlamadım fikir babası (yoksa anası mı demeliydim?) olarak ilk üye sırasını sana ayırdım hem de madalya töreniyle beraber ...
Tören dediysek kurabiye kola fazla bir şey! bekleme sakın...
ma®tin nerelerde haberin var mı? Merak ettim kuyuya taş atıyorken kendi de düşmüş olabilir mi? ...
Selamlar grafikerler ailesi, iyi hafta sonları diliyorum herkese![]()
Teşekkürler hasan kardeşim sanada bol keseden keyif diliyorum :wink:
İşler yoğun galiba ?![]()
Teşekkürlerİşler çok şükür yoğunluk var, yeter ki böyle olsun
![]()
Senin nasıl gidiyor iş güç hayat memat felan fişman![]()
waaay maşallah diyelim daha çok olsun, gani gani müşteri olsun
Monotonlukta oscara aday gösteriliyorum şu sıra
Dedim çocuklar yapmayın ablanızı mahçup etmeyin
Gerçi yeni toparladım bende yoğundum yorgunluktan gözümü açamaz oldum bir ara ama iyiym şuan teşekkür ederim sorduğun için :wink: