Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öyle demeyin lütfen estf.ben size geçende dedim sitey ilk üye olduğumda 3 ay yazamadım şimdi sorunuza geliyorum flood nerde olursa olsun yasaK konunuzda bile ve konunuzu açtığınızda konu ile ilgili yorumlar olmadığında uyarı alırsınız.size özelden yazdığım mesajın altında boş yere yazıp gönder demeniz yeterli umarım yardımcı olmuşumdur
Öyle demeyin lütfen estf.ben size geçende dedim sitey ilk üye olduğumda 3 ay yazamadım şimdi sorunuza geliyorum flood nerde olursa olsun yasaK konunuzda bile ve konunuzu açtığınızda konu ile ilgili yorumlar olmadığında uyarı alırsınız.size özelden yazdığım mesajın altında boş yere yazıp gönder demeniz yeterli umarım yardım olmuşumdur
Deli yaaaa:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Sevgi hanım konusunda soru sordu orda yazmak istemedim özelden yazdım olmadı sanırım en iyisi bla bla teveccühünüz Nur'um:angel::angel:
Sevgi Dolu Anlama kabiliyeti son derece iyi Güleryüzlü güzel kalpli Samimi Öperim başını geçer hemencecik ağrın yada bana gelsin ikisi birleşince tam sıyırık olurum dolanırım buralarda
İşte bir sabah erken, masal böyle başlamış ııııııııaaaaaaah Delikanlı genç kıza, iskelede rastlamış ıııııııaaaaaaah Bakışmışlar göz göze, gören kimse olmamış ıııııııaaaaaaah Fakat denizde dalga, oynamaya başlamış ıııııııaaaaaaah
Sevgi Dolu Anlama kabiliyeti son derece iyi Güleryüzlü güzel kalpli Samimi Öperim başını geçer hemencecik ağrın yada bana gelsin ikisi birleşince tam sıyırık olurum dolanırım buralarda
Hoşbuldum Nur Hanım. Herkese merhabalar. Reyhan Hanım teşekkür ederim açıklamalar için. Bu bilgisayar konusunda çok eksiklerim var. Ara vermem gerekiyor. Görüşmek üzere.
Hoşbuldum Nur Hanım. Herkese merhabalar. Reyhan Hanım teşekkür ederim açıklamalar için. Bu bilgisayar konusunda çok eksiklerim var. Ara vermem gerekiyor. Görüşmek üzere.