Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yaa zararlı olabilirim ama engelliyemiyorum kendimi bağımlılık yaptı bende çok fena termuslarla akşama kadar kahve içiyorum yetmiyor akşam çıkışta tekrar kahve içmeye gidiyoruz
teşekkürler iyi olamya çalışıyorum ama sanırım iyi değilim ve olamıcam :S:S seni sormalı pek bi suskunsun bugün
yaa zararlı olabilirim ama engelliyemiyorum kendimi bağımlılık yaptı bende çok fena termuslarla akşama kadar kahve içiyorum yetmiyor akşam çıkışta tekrar kahve içmeye gidiyoruz
Ya bir iş 4 kere tekrar başa alınıp basılır mı:S Biryerini düzeltiyorum öbür yeri bozuluyor Fotoğrafı cmyk yapıyorum ama edit'ten convert to profile baktığımda rgb görünüyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım:S Düzeltiyorum baskıda renkler çok farklı çıkıyor of ya of:S
Ya bir iş 4 kere tekrar başa alınıp basılır mı:S Biryerini düzeltiyorum öbür yeri bozuluyor Fotoğrafı cmyk yapıyorum ama edit'ten convert to profile baktığımda rgb görünüyor ilk defa böyle birşeyle karşılaştım:S Düzeltiyorum baskıda renkler çok farklı çıkıyor of ya of:S
evet kesinlikle katılıyorum bana da çok oluyordu öyle, ama allahtan hocaya çok fazla ihtiyacım yoktu benim bence söylemelisin hocaya böyle gitmez çünkü. bizim sınıfta bu yüzden isyan çıktıydı