Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hahahha o zaman sirke gideceksin burada aradığını bulamaman normal.
Belli ki kalan son parça hint kumaşını sende kullanmışlar (malum artık bulunmuyor) ama yıkarken çamaşır suyu fazla gelmiş yırtılması an meselesi benden söylemesi.
Hahahha o zaman sirke gideceksin burada aradığını bulamaman normal.
Belli ki kalan son parça hint kumaşını sende kullanmışlar (malum artık bulunmuyor) ama yıkarken çamaşır suyu fazla gelmiş yırtılması an meselesi benden söylemesi.
Valla kimsenin beni aradığı yok :sadsmile: arayan bulur zaten burdayım ben sen ses etme de zorunda hissetmesinler kendilerini amma küçük emraha bağladım olayı he Gelir gelir benim orti işi vardır tepesindedir birileri
Valla kimsenin beni aradığı yok :sadsmile: arayan bulur zaten burdayım ben sen ses etme de zorunda hissetmesinler kendilerini amma küçük emraha bağladım olayı he Gelir gelir benim orti işi vardır tepesindedir birileri
pislik =)) bir zamanlar bende özeldim hala güzelim Martin anam (hay dilimi eşşek arısı soksun hep Tülay karakteri yüzünden ) eklemen gelmiyo sen yasemine kendininkini şıfttırt ben ekleyim