hmm bu arada tatile nereye gidiyorsun o kadar övdün durdun bea
Can çeker ayıp
Antalyanın nefis koylarından birinde diyelim :wink:
hmm bu arada tatile nereye gidiyorsun o kadar övdün durdun bea
Can çeker ayıp
Antalyanın nefis koylarından birinde diyelim :wink:
ooooooo canım arkadaşlarım hala buralardasın sohbet ediyorsunuz![]()
hmm antalyanın öle nefis bi koyu yok ki bildiğim kadarıylan bea
ama söylersen bizde biliriz genel kültürümüz artar beadimi ama
hem can çekerse ısmarlarsın bi koy ne olacak hahha:rofl:
oo hoşgeldiniz bea nassın iyisin maşallahın var iyi gördüm seni![]()
valla iyiyim işte iş güç ditye diyetakılyıoruzzz çokta özlemişism valla bla blayı :9
oh oh maşallah ne kadar güzel valla bende çok özledim buralarını artık çok fırsatım oluyo gelemiyorum ama fırsatın bulunca acısını çıkartıyorum yani![]()
hmm antalyanın öle nefis bi koyu yok ki bildiğim kadarıylan bea
ama söylersen bizde biliriz genel kültürümüz artar beadimi ama
hem can çekerse ısmarlarsın bi koy ne olacak hahha:rofl:
oo hoşgeldiniz bea nassın iyisin maşallahın var iyi gördüm seni![]()
valla art gözüktüğü gibi benimde olmuyor bizim gibi bi kaç kişininde olmuyor ki kimse yokÇıkar bakalım acısını benim yerimede çıkar :rofl:
Yavrucum fazla geride kalmışsın sen yahu az hızlan :wink:
Hahaha hiiiç ısmarlayamam valla tüm tatiller ve koylar benim![]()
yok yaa lisiaa çok fazla çıkartamıyorum öyle bakma yaniama burası çok sessiz kalmış yaa cidden eskiden ne kazanlar kaynardı burada belli değil... ee sen neler yaparsın nasıl gider oralarda hayat bea
vay bee bide senin için çok paylaşımcı bi arkadaş derlerdi ama nerde yine ben haklı çıktım kahretsin hiç sevmiyorum böyle haklı çıkmaları yahu
bu arada hangi konuda geride kalmışım bakalım daha geçen yaz oradaki koyları dolaştım teknem ile ama güzel bi yere rastlayamadım ben![]()
Yavrucum fazla geride kalmışsın sen yahu az hızlan :wink:
Hahaha hiiiç ısmarlayamam valla tüm tatiller ve koylar benim![]()
ahh ahh ne kavgalar ettik ne göndermeler yapılırdı :smile: aynı iş iş ve iş istanbulda hava kötü bi acıyor bi esiyor başkada bişey yok. Sen eskidende çok durmazdınki bi selam verir tüyerdin :rofl::rofl::rofl:
yok yaa lisiaa çok fazla çıkartamıyorum öyle bakma yaniama burası çok sessiz kalmış yaa cidden eskiden ne kazanlar kaynardı burada belli değil... ee sen neler yaparsın nasıl gider oralarda hayat bea
vay bee bide senin için çok paylaşımcı bi arkadaş derlerdi ama nerde yine ben haklı çıktım kahretsin hiç sevmiyorum böyle haklı çıkmaları yahu
bu arada hangi konuda geride kalmışım bakalım daha geçen yaz oradaki koyları dolaştım teknem ile ama güzel bi yere rastlayamadım ben![]()
yok yaa eskiden yineden neredeyse hergün bi selam vermeye çalışırdım.. hem o zamanlar iş seyahatleri olurdu mecburi idi tüymeler![]()
artıkın kendi işimizin amelesi oldukçalışıyoruz pc başına oturmak pek nasip olmuyor... valla buralarda da havalar aynı oradaki gibi sabah evden çıkarken yanıyorsun akşam eve girerken donuyorsun ve sırılsıklam olmuşsun
:rofl:
neyse bi parti vermek lazım aslında dimi amaarty:
arty:
arty:
arty:
yaa birde bizim zamanımızda graifkerler ailesi toplanırlardı artık öyle toplanmalar yapılmıyor galiba yada yapılıyormu _?
Yook! yanlış demişler hiç paylaşımcı değilimdir :emo1:
Günahımı bile paylaşamam
Gözün kapalı dolandığın belli yalnız
Artık bu yaz atılım bekliyoruz senden gözlerini 4 aç :wink:
kaçakk şimdi söledin işte ne yaptığını :smile: bencede party vermek lazım lak lak etmek kim kiminle konuşuyordu karışıyordu böle kime cevap vereceğimizi şaşırdığımız anlar oluyor inş birgün yine burada o geyikler olurarty:
arty:
arty:
arty: artık olmuyor galiba benim hiç haberim yok aileden :smile:
Günaydın sitenin yedek delisi![]()