Taze sayılır sen sabah sabah gelip ma®tin'in tahtına oturabileceğini mi sandın? O yüzden yedek...
Günaydın herkese.
Taklitlerimden sakının.![]()
Heeh Delinin biri kuyuya taş attı çıkar bakalım sende![]()
İstemem yan cebime koy demişsintaklitle bi yere varamazsın sonra otostop çekmek zorunda kalırsın.
![]()
Savaşta ve aşkta herşey mübahtır Yeğenotostop vız gelir
![]()
Hahaha kaybedenler kulübüne kaydını (sinek kaydı traşı değil ama) yaptır Dayıtreni beklerim diyosun
![]()
Beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldırhahaahhaha
Hızlı tren bu![]()
Hahhaha geleceğin garantisi yok ama sonucun var
İyi bak o zaman gözlerini ayırma. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Oğlum bak git![]()
Hahhaha elektrik süpürgesi olmaz çalı süpürgesi lazım.
Keşke gidecek yerim olsa apla.![]()
Kredi kartına 12 ay taksitle alırım bir tane
Ayy kıyamamKarnında açtır şimdi senin
üstün başında kirlenmiş
nefes nefese kalmışsın zabıtaya mı yakalandın ya da kırmızı ışıkta arabalar mı durmadı
![]()
Karnımız tok cash mümkünse.
Hahhaa yok ya oyalanmak için dedim başka gidecek yerim yok diye geyik yapacak biri lazımdı seni buldum.![]()
İşte bunu söylemiycektin bitirdin şimdi beni:sadsmile: bende arabamın camları pis bir tavuk dönere sana sildiririm diyordumcash meselesine gelince bende de yok be dayı
![]()
Hahhaa ben sana et döner ısmarlayayım kendin yıkazaten bütün züürtler beni bulur.
![]()
Olmaz İskender isterim benhemde 1,5
zıt kutuplar birbirini çeker hem ne var yani senin paran benim param benim param yine benim paramdır.
Rica ediyorum bencil olma Sencil ol![]()
![]()
Al sana geyik muhabbeti![]()
Sosundan da koyayım mıtüh be benim boş cebim senin boş cebin senin boş cebin yine senin boş cebin bak sencil oldum bi anda
Boynuzlar yakışmamış sana ama biraz uçlarından kırıklarını aldır bence. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Koy tabii ki ekmek banarsın
senin cebin dolu benim cebim dolu benim dolu cebim yine benim dolu cebimbende tam sencil olacaktım vazgeçtim
hep içince böyle sapıtıyorsun yanında ayna olduğunu unutuyrsun ya çok gülüyorum o zaman![]()
Sen istedin iskenderi bana bana ye
Hhhaah boşver yalancı dolma gibi olmuş gerçekçi değil
Belki içince geyigi (seni) güzel görürüm diye içiyorum, tecrübeyle sabittir. :rofl::rofl::rofl::rofl:
Bira Reklamı - YouTube