deve yok hörgüç hazır sadece montaj işi kaldı...
Sen söyle dayıma ben gene de giderim alayınabana racon kestirtmeyin Uleyyyyyynn!
Buluruz sana bir deve az bekle.
Yine dizginlerini boş bırakmışlar bu kızın ya...
Yeğen soğuk su çal yüzüne. :rofl::rofl::rofl:
Dayı bak çok üstüme geliyorsun evden kaçarım
Sokak sokak beni ararsın sonra burada konu açar ''Wanted'' diye el ilanı afiş vs. tasarımlar istersin kimse yapmaz tek bir kişi cevap verir O da forum kurallarını yazar sana sende bir güzel söversin sonra o arkdaşla münakaşa girer beni unutursun. Haa ben mi ne olurum sokak çocuğu olurum önce kuryelik yapar sonra sağ kol olurum
neyse demem o ki florasanların altında mumla ararsın beni![]()
Ne içtiysen Allah aşkına bu tarafa da yolla yaa, pilot olmuş bizim yeğenn...
Su içtim arkadaşım![]()
Dayı bak çok üstüme geliyorsun evden kaçarım
Sokak sokak beni ararsın sonra burada konu açar ''Wanted'' diye el ilanı afiş vs. tasarımlar istersin kimse yapmaz tek bir kişi cevap verir O da forum kurallarını yazar sana sende bir güzel söversin sonra o arkdaşla münakaşa girer beni unutursun. Haa ben mi ne olurum sokak çocuğu olurum önce kuryelik yapar sonra sağ kol olurum
neyse demem o ki florasanların altında mumla ararsın beni![]()
Hahhahha dayıdan kaçan ya davulcuya ya zurnacıya yeğen...
Sen daha tazesin bilmezsin ama bizzat dayın açtığı o kunuyu tee vakti zamanında senin gibi kaybolan avareleri bulmak için ama ismi türkçeben sövmem yeğen sövmekten beter eder süründürürüm bi dilim ekmek bi bardak suya muhtaç bırakırım
hahhaa sen korkma bi deniz feneri ışığına bakar herşey su yolunu bulur yeğen
![]()
İyi bir daha sek içme o zaman kafa yapıyor...
vayy bakıyorumda artık bla bla dışındaki alıntılara cevap da vermiyorsun yeğeennn...
yok dayı azcık gayretle topçu da popçu bulurum ben
Hahaha biliyrum agresifsin komplekslisin ama perdelerini kaldırınca kedi gibisin:angel:
Estetikle hallederiz dayı![]()
Hahha kanalizasyon ustasını bulma dahadi ya benmiyim o bak hiç fark etmedim
yooooo kofti işlere karşıyım ben
![]()
Nefes alsın yetertopçu popçu kanalizasyon ustası ne fark eder mühim olan insanlık
niye dayı ya sana da liposakşın botoks motoks yaptırırdık
malum yaş aldı başını gitti.:angel:
Hahhaaha nefesi kesersen karışmaminsanlık öldü yaşasın ayılık artık
yok yok yeğen ben pişmiş aşa su kattırmam
e yaşlandık tabi ama bilirsin şarap ne kadar yıllanırsa o kadar rağbet görüyor :wink: hem kaliteli ve lezzetli oluyor
![]()