Herkese günaydın.. Günaydın Volkan nasılsın? :)
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Nis 2010 #3,721 katalizor' Alıntı: Herkese günaydın.. Genişletmek için tıkla ... Günaydın Volkan nasılsın?
Sonay Görkem 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 27 Kas 2007 Mesajlar 3,149 Tepkime puanı 187 13 Nis 2010 #3,722 demoN' Alıntı: İyiyim teşekkürler siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim , bende iyiyim
demoN' Alıntı: İyiyim teşekkürler siz nasılsınız? Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim , bende iyiyim
katalizor 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 439 Tepkime puanı 17 13 Nis 2010 #3,723 martin78' Alıntı: Günaydın Volkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler , nasıl olayım iş güç vs. uğraş dur. Seni sormalı ?
martin78' Alıntı: Günaydın Volkan nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler , nasıl olayım iş güç vs. uğraş dur. Seni sormalı ?
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 13 Nis 2010 #3,724 Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile...
Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile...
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 13 Nis 2010 #3,725 graffi3D' Alıntı: Hmmm ilginç bir tarz ya sorma bilardo da fena yeniliyorum şu an, yüzdelerim alt üst oldu vala Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Ay üzüldüm şimdi Ben genelde okeyde yenilince deliririm:rofl::rofl::rofl: Yüzdelerim eksilere iner hani katalizor' Alıntı: Herkese günaydın.. Genişletmek için tıkla ... Günaydın Hoşgeldiniz VolkanTEKiN' Alıntı: Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Volkan bey Sizede günaydın ve hayırlı işler Sonay Görkem' Alıntı: Teşekkür ederim , bende iyiyim Genişletmek için tıkla ...
graffi3D' Alıntı: Hmmm ilginç bir tarz ya sorma bilardo da fena yeniliyorum şu an, yüzdelerim alt üst oldu vala Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Ay üzüldüm şimdi Ben genelde okeyde yenilince deliririm:rofl::rofl::rofl: Yüzdelerim eksilere iner hani katalizor' Alıntı: Herkese günaydın.. Genişletmek için tıkla ... Günaydın Hoşgeldiniz VolkanTEKiN' Alıntı: Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Volkan bey Sizede günaydın ve hayırlı işler Sonay Görkem' Alıntı: Teşekkür ederim , bende iyiyim Genişletmek için tıkla ...
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Nis 2010 #3,726 katalizor' Alıntı: Teşekkürler , nasıl olayım iş güç vs. uğraş dur. Seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim şükür, belli yoğun olduğun uzun zamandır yoksun ortalıkta. Teşekkürler Volkan bey size iyi bir gün diliyorum.
katalizor' Alıntı: Teşekkürler , nasıl olayım iş güç vs. uğraş dur. Seni sormalı ? Genişletmek için tıkla ... Bende iyiyim şükür, belli yoğun olduğun uzun zamandır yoksun ortalıkta. Teşekkürler Volkan bey size iyi bir gün diliyorum.
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 13 Nis 2010 #3,727 VolkanTEKiN' Alıntı: Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Volkan bey sizede günaydın güzel günler demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl: Ay üzüldüm şimdi Ben genelde okeyde yenilince deliririm:rofl::rofl::rofl: Yüzdelerim eksilere iner hani Genişletmek için tıkla ... Okey bana hareketsiz ve sıkıcı geliyor yaa bilardo tercihimdir her daim Bu yüzdeler başa bela ama yaa :rofl::rofl:
VolkanTEKiN' Alıntı: Herkese günaydın... Hayırlı işler ve bol kazançlar dilerim. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerim ile... Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler Volkan bey sizede günaydın güzel günler demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl: Ay üzüldüm şimdi Ben genelde okeyde yenilince deliririm:rofl::rofl::rofl: Yüzdelerim eksilere iner hani Genişletmek için tıkla ... Okey bana hareketsiz ve sıkıcı geliyor yaa bilardo tercihimdir her daim Bu yüzdeler başa bela ama yaa :rofl::rofl:
Nihat BAYSAL Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 14 Kas 2007 Mesajlar 7,135 Tepkime puanı 133 Yaş 53 13 Nis 2010 #3,728 Hayırlı günler.
graffi3D ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 14 Eki 2009 Mesajlar 1,626 Tepkime puanı 69 13 Nis 2010 #3,729 Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Nihat bey hayırlı günler sizede
Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldiniz Nihat bey hayırlı günler sizede
katalizor 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 439 Tepkime puanı 17 13 Nis 2010 #3,730 martin78' Alıntı: Bende iyiyim şükür, belli yoğun olduğun uzun zamandır yoksun ortalıkta. Genişletmek için tıkla ... Sorma çok yoğundum. Ev arıyordum , ygs olayı vardı , birkaç ufak sorunlar falan ama hepsi de çözümlendi
martin78' Alıntı: Bende iyiyim şükür, belli yoğun olduğun uzun zamandır yoksun ortalıkta. Genişletmek için tıkla ... Sorma çok yoğundum. Ev arıyordum , ygs olayı vardı , birkaç ufak sorunlar falan ama hepsi de çözümlendi
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Nis 2010 #3,731 katalizor' Alıntı: Sorma çok yoğundum. Ev arıyordum , ygs olayı vardı , birkaç ufak sorunlar falan ama hepsi de çözümlendi Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu sana işler hallolmuş artık seni buralarda sık sık görürüz inşallah.
katalizor' Alıntı: Sorma çok yoğundum. Ev arıyordum , ygs olayı vardı , birkaç ufak sorunlar falan ama hepsi de çözümlendi Genişletmek için tıkla ... Ne mutlu sana işler hallolmuş artık seni buralarda sık sık görürüz inşallah.
katalizor 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 21 Kas 2007 Mesajlar 439 Tepkime puanı 17 13 Nis 2010 #3,732 Eyvallah teşekkürler
karaböcek 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Şub 2010 Mesajlar 581 Tepkime puanı 13 13 Nis 2010 #3,733 arkadaşlar işyerlerinizin sigortaları var mı birazda iş yapalım
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Nis 2010 #3,734 karaböcek' Alıntı: arkadaşlar işyerlerinizin sigortaları var mı birazda iş yapalım Genişletmek için tıkla ... Bilmem, bizim patrona müracaat et o bilir. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
karaböcek' Alıntı: arkadaşlar işyerlerinizin sigortaları var mı birazda iş yapalım Genişletmek için tıkla ... Bilmem, bizim patrona müracaat et o bilir. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
demoN 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 3 Ara 2007 Mesajlar 2,278 Tepkime puanı 69 13 Nis 2010 #3,735 graffi3D' Alıntı: Teşekkürler Volkan bey sizede günaydın güzel günler Okey bana hareketsiz ve sıkıcı geliyor yaa bilardo tercihimdir her daim Bu yüzdeler başa bela ama yaa :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Tavla'yı daha yeni yeni öğreniyorum Ondanda sıkılırsam batak öğrenicem Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Nihat abi nasılsın?
graffi3D' Alıntı: Teşekkürler Volkan bey sizede günaydın güzel günler Okey bana hareketsiz ve sıkıcı geliyor yaa bilardo tercihimdir her daim Bu yüzdeler başa bela ama yaa :rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... :rofl::rofl::rofl: Tavla'yı daha yeni yeni öğreniyorum Ondanda sıkılırsam batak öğrenicem Nihat BAYSAL' Alıntı: Hayırlı günler. Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin Nihat abi nasılsın?
P postaki 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 24 Nis 2009 Mesajlar 2,326 Tepkime puanı 12 13 Nis 2010 #3,736 merhabalar
karaböcek 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Şub 2010 Mesajlar 581 Tepkime puanı 13 13 Nis 2010 #3,737 martin78' Alıntı: Bilmem, bizim patrona müracaat et o bilir. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... sende araba yok mu abi demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl: Tavla'yı daha yeni yeni öğreniyorum Ondanda sıkılırsam batak öğrenicem Genişletmek için tıkla ... öğren hilal öğren samsuna gelince göreceğiz ne kadar öğrendiğini
martin78' Alıntı: Bilmem, bizim patrona müracaat et o bilir. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Genişletmek için tıkla ... sende araba yok mu abi demoN' Alıntı: :rofl::rofl::rofl: Tavla'yı daha yeni yeni öğreniyorum Ondanda sıkılırsam batak öğrenicem Genişletmek için tıkla ... öğren hilal öğren samsuna gelince göreceğiz ne kadar öğrendiğini
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 13 Nis 2010 #3,738 karaböcek' Alıntı: sende araba yok mu abi öğren hilal öğren samsuna gelince göreceğiz ne kadar öğrendiğini Genişletmek için tıkla ... At arabasına da yapıyor musun sigorta? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
karaböcek' Alıntı: sende araba yok mu abi öğren hilal öğren samsuna gelince göreceğiz ne kadar öğrendiğini Genişletmek için tıkla ... At arabasına da yapıyor musun sigorta? :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
karaböcek 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 23 Şub 2010 Mesajlar 581 Tepkime puanı 13 13 Nis 2010 #3,739 kümesteki tavuklara bile sigorta yapıyoruz abi biz çok geniş kapsamlı anlayacağın
P postaki 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 24 Nis 2009 Mesajlar 2,326 Tepkime puanı 12 13 Nis 2010 #3,740 merhabalar (martin; flood muydu neydi ondan yapma diye aradayım) gazla sen