millet antepten baklava geldi buyurun gelin beraber yiyelimkabak tatlısı ve irmik tatlısı da var
bugun rejim gitti valla :S
![]()
Afiyet şeker olsun karaböcek.
millet antepten baklava geldi buyurun gelin beraber yiyelimkabak tatlısı ve irmik tatlısı da var
bugun rejim gitti valla :S
![]()
Afiyet şeker olsun karaböcek.![]()
Oley ya oleyy![]()
Oley ya oleyy![]()
Hayırdır? Birilerinin yüzdeleri uçmuş ne güzel![]()
İş yanlış basıldı demiştim yaŞuanlık bir düzeltme göndermeyeceklerini birdahaki çalışmada düzenlemenin olacağını söylediler
Sevinçten yüzdelerim tavan yaptı:rofl::rofl::rofl:
![]()
İş yanlış basıldı demiştim yaŞuanlık bir düzeltme göndermeyeceklerini birdahaki çalışmada düzenlemenin olacağını söylediler
Sevinçten yüzdelerim tavan yaptı:rofl::rofl::rofl:
![]()
ben sana ne dedim: D
1 saat önce
onu onlar alacak başka çıkar yolları yok diye
![]()
Hayırdır defineyi buldun mu yoksa? :rofl::rofl::rofl::rofl:
Remzi kıbrısşehitleri cad karagöz var bi de oranın baklavasını dene.
:rofl: e iyi güzelmiş sevindim senin adınahadi %100 hayırlı olsun
![]()
ben sana ne dedim: D
1 saat önce
onu onlar alacak başka çıkar yolları yok diye
![]()
yağmur yok valla![]()
Ne 100ü binlere çıktı yav:rofl::rofl:
Yahu Affan akşam oldu sen hala yağmur derdindesin.![]()
ooo maşallah, aman nazar değmesin demoN'a tü tü tü tüüü :rofl::rofl::rofl: darısı benim de başıma:rofl:
Ya ben değil, lucasgursaka sorup duruyor, bende rapor veriyorum![]()
ooo maşallah, aman nazar değmesin demoN'a tü tü tü tüüü :rofl::rofl::rofl: darısı benim de başıma:rofl:
Ya ben değil, lucasgursaka sorup duruyor, bende rapor veriyorum![]()
AminArı üyelik içinde başvurdum içim kıpır kıpır
![]()
3 sayfa geriye gittim böyle bi soru yok affan, sabah sordu remzi, sen şu stand by düğmene bi bak bakalım yine tutukluk yaptı galiba. :rofl::rofl::rofl::rofl:
İnşallah arı olunca sende bazı arkadaşlar gibi bize gökyüzünden bakmazsın demon, bla bla ya da uğramazsın artık.
Bir de merak ediyorum nedir bu arı olcam, arı olcam inadı, ne oluyor kanat mı takıyorlar?
Kesin unutur Affan bak bu mesajımı unutma kaydet.
3 sayfa geriye gittim böyle bi soru yok affan, sabah sordu remzi, sen şu stand by düğmene bi bak bakalım yine tutukluk yaptı galiba. :rofl::rofl::rofl::rofl:
İnşallah arı olunca sende bazı arkadaşlar gibi bize gökyüzünden bakmazsın demon, bla bla ya da uğramazsın artık.
vay vay vaay, börtü böceğe de bak seen :rofl::rofl::rofl: martine katılıyorum, unutmazsın umarım bizi? :worried:
yaa sorma galiba öyle oldu biraz
![]()
Bir de merak ediyorum nedir bu arı olcam, arı olcam inadı, ne oluyor kanat mı takıyorlar?
Kesin unutur Affan bak bu mesajımı unutma kaydet.
Benim yerim bla bla:wink::wink:
Benim yerim burası dedim:cool2:
Benim yerim bla bla:wink::wink:
Benim yerim burası dedim:cool2: