Kötüsün işte, kabul et!!!Teşekkür ederim özgül gocuman paket almışsın sağol varol.
Musti bi biskreme kandın mı sen şimdi?![]()
Bak bunu senden hiç beklemezdim. Hayal kırıklığına uğrattın beni.:sweating: Benim bildiğim Musti böyle değildi. Forumda yokken ne oldu sana söyle hemen!Sağol teşekkür ederim de... (Aşağıya bak)
Yoooo, hiç kanar mıyım dostumDaha isteklerim bitmedi.
Özgülllllllllll, ben şeyyyy, fındıklısı, ya da incirlisi falan varsa ondan alabilir miyim bi zahmet
Onlar da yoksa, bi'stik olabilir :dance: Bekliyorum.![]()
Sağol teşekkür ederim de... (Aşağıya bak)
Yoooo, hiç kanar mıyım dostumDaha isteklerim bitmedi.
Özgülllllllllll, ben şeyyyy, fındıklısı, ya da incirlisi falan varsa ondan alabilir miyim bi zahmet
Onlar da yoksa, bi'stik olabilir :dance: Bekliyorum.![]()
Kötüsün işte, kabul et!!!
Bak bunu senden hiç beklemezdim. Hayal kırıklığına uğrattın beni.:sweating: Benim bildiğim Musti böyle değildi. Forumda yokken ne oldu sana söyle hemen!![]()
Efferin musti ha şöyle açıkgöz ol biraz şuşun şurasında uzun zamandır yoksun bi biskreme kanma.
Ama sende cimrisin kabul et, hadi ben neyse musti uzuuuuun zamandır yoktu gelmiş aramıza katılmış ne güzel bi biskrem ile kandırılır mı, biraz cömert ol bakiiim. :rofl::rofl:
Konuyu değiştirme memo.Konumuz Musti'nin yokluğunda hangi dönüşümlerden geçtiği artık. Geriden takip etme.
Bkz--> Sıvışmanın yollarını aramak.:rofl:
Bak bunu senden hiç beklemezdim. Hayal kırıklığına uğrattın beni.:sweating: Benim bildiğim Musti böyle değildi. Forumda yokken ne oldu sana söyle hemen!![]()
Efferin musti ha şöyle açıkgöz ol biraz şuşun şurasında uzun zamandır yoksun bi biskreme kanma.
Ama sende cimrisin kabul et, hadi ben neyse musti uzuuuuun zamandır yoktu gelmiş aramıza katılmış ne güzel bi biskrem ile kandırılır mı, biraz cömert ol bakiiim. :rofl::rofl:
Tamam işte bende tam o konuyu genişletiyorum. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Bkz--> Yemek varsa ye, dayak varsa kaç..
Hatta bi de şuna Bkz--> Püsküvüt savaşları..
Gaza geldim sanırım birazYok yok ben fazla bi şey istemem. Ben yine aynı benim merak etme. Şöyle piskremden sonra bol çikolata parçalı bi dondurma, arkasına kola, sonra bi bardak su
Ohhh ne güzel
Daha fazla gaza getirme MemoŞimdilik yeter bu gaz
Hem benim arkadaşım her ne kadar cimriyse de gönlü zengindir
:angel: Di mi Özgül?:wink:
Cimri değilim ya, mesajımı oku.Kabul et-mi-yo-rum.
![]()
Buyrun ikramımdır
Çikolatalı Kek Sevmeyen Varmı?
Bilmez miyim
Zaman seni de mi değiştirdi yoksa Özgül. :s Ben eski Özgül'ü istiyorum
![]()
Tam zamanında geldin abi.Hoşgeldin.
Ben tokum ama arkadaşlar bayağı bir aç kalmışlar.Özellikle memo. Onu bu pasta da kesmez sanırım.
![]()
Eski Özgül Atta'ya gitti, gelmez bir daha desem de yine sen neye inanmak istiyorsan ona inan.![]()
Bence Memo pastayı keser de
Pasta O'nu keser mi bilmem![]()