lisiaa
🌟Usta Tasarımcı🌟
ne bıcım durmusum oyle yaa demedimmi sana çekerken hebar ver diye
ne bıcım durmusum oyle yaa demedimmi sana çekerken hebar ver diye![]()
naapiiim reis, seni görünce ellerim titriyor. Malum IPHONE 6 var bende şıppadanak çekivermiş, kahretsinçok dokunmatik.
hatta düşünüyorsun, o anlayıp yapıyor. çok gelişti bu teknoloji
![]()
vayy demek öyle senin ben bi maaşından keseyimde bak bakalım ozamnda düşündüğüü yapanilecekmi![]()
al bi müdür daha başıma :emo1:
bak sen oradan düşündün, o da burada kendini imha etti. :rofl: oldumu bana nokia 6100neyse buna da şükür
![]()
sana 3210 bile fazlayolla ordan banada bitane blackberry yolla
![]()
koptum ya saol nasıl güldürdün beni
ne radyosu olum ama en gsel snake oyunu onda ya en hızlısı hemde
benim ilk telefonum
"TAŞ" yazıp hakeme atıyorsun kafa yarıyor, karpuz gibi
vay beeeeeeeee sürate bak. Snake bunu terk etmiştir yaa, en son 6600 da dolanıyorduBen bunu otobüste kızların arasında şöyle coooll bir hareketle çıkararsam acaip hava yaparım oldu bu iş. Yanlız kırmızı bana uymadı sankim uydumu sence
![]()
yok ya grisi güsel simli gibi hattayazı be o hakeme
vardı tabi hemde nasıl gidiyordu varya hiç beceremiyordum
![]()
hadi be pahalıysa yaptırısın senbende pek beceremem bu oyunları, bi zamanlar bu telefonu 300 500 tl arası sattılar yaa.akşam akşam nasıl güldüm vallaha
neşem yerine geldi :rofl: Bunların önceki modellerinde anten de vardı. Lem diyordum ufacık antenle nasıl da çekiyor. Adamlar anteni de yok ettiler.
yakın bunları bize çip diye de takarlar bak. Ben asla taktırmam:emo1:
hadi be pahalıysa yaptırısın senaaa dur
bu telefon ilk olanlardan![]()
![]()
:rofl: :rofl: antene bak telefon kadaryuh yaaa :rofl:
Babamda vardı, kemere de kabını almıştı bunun, şöyle bir kasılarak takardı...anten dışarı çıkık tabiii, ben bu anteni çok taktım yaa :rofl:
ilk önce anteni yok ettiler, sonra tuş takımını sonrası malum çip haline getirip takacaklar bize.
Taktırsamda kıpraşımlı olanından taktırmam![]()
senın ıcın kıpraşmayandan yaparlarevet evet kemere takılan kabı ve diğer taraftada anahtarları takıyorsa baban ellerinden öperim
![]()
Anahtarları takmıyordu, çünkü çıngırdayınca daha öteki sokaktan geldiğini anlıyorduk![]()
Göbeği de unutmayalım telefon zor görünüyordu..:rofl:
kendimi yaşlı hissetim gözümüm önüne geldi valla beyaz siyah ince çizgili gömlek kot pantalon gömlek içine sokulmuşsiyh ayakkabı vay be
![]()
dik çizgili gömlek, göbeğe gelince çizgiler S yapıyor :rofl: :rofl: teknoloji hızlı ilerliyor ne yaşı yaaa
![]()
![]()
bi kaç sene sonra kimse yaşlanmayacak ölmeyecekjetgiller aklıma geldi
![]()
hepimiz turşu olacağız, kavga sebebi ise limonlu mu - sirkelimi olacak. :rofl:
bak benden iyi hıyar turşusu olabilir, hem içimde geçmez
evet yaaa çok keyifli çizgi filmdi. :rofl:
araba almak istiyorum onların jetleri gibimi bişey alsam çok fiyakalı olurum![]()