günaydın deniz beybugün nasılsınız?:rofl::wink:
merhaba güner hanım, çok teşekkür ediyorum efenim, sağlığına duacıyım. :rofl:
günaydın deniz beybugün nasılsınız?:rofl::wink:
merhaba güner hanım, çok teşekkür ediyorum efenim, sağlığına duacıyım. :rofl:
teşekkür ederim beyfendikalvaltınızı yaptınız mı yapmadıysanız buyrun beklerim
![]()
bir bardak çay, iki üç çatal peynir, üç adet zeytin ve dört dilim domates kahvaltımda olanlardı. Şükür doydum tabii.
Nazik davetiniz beni çok duygulandır dı. Tahinli çörekler uçuşuyor gözümün önünde![]()
gelseydin alırdım ben sana tahinli çörekkkkk :rofl:
vallaha serin bir yerde güzel de olurdu kahvaltı etmek...
Kahvaltı için sağlam yenmeli derler.
O uyku mahmurluğuyla insanın ağzında büyüyor lokma yaa zorla yiyorum vallaha. Senin de öyle mi?
ben pek sevmem kahvaltı yapmayızorla bişeyler yerim, genelde de peynirli poaça. Evdeyken de tatlılı şeylerden yiyip doymaya çalışırım. Pek aram yok yani kahvaltıyla :sadsmile:
Aslında sabah kalkıp şöyle bir kaç kilometre yürüyüp aradan bir saat geçtikten sonra kahvaltı masasına oturulduğunda keşfettim ki ben tazmanya canavarı kesiliyorum
İşe gelineceği için vakit çok az o nedenle yenemiyor kahvaltı. Bende aynı senin gibiyim yani![]()
herkese günaydınlar.
herkese günaydınlar.
merhaba lisiaa, hoşgeldin
hoşbulduk sen bensiz buralarda çok takılıyormuşsunolmuyor evladım böyle insan annesinin elini bırakıp gezermi
![]()
El eleee sen beni buraya bırakıp gidiyorsun, uslu çocuğum işte bi yere ayrılmıyorum. Sen eve para kazan hem çocuk sahibi olmak kolay mı sanıyorsun![]()
senin gibi bir çocugum olsa günde 5 öğün dayak yerdi benden![]()
Selamlar cümleten, bol kazançlı günler![]()
hoşgeldin hasan
sonra yersinki yediklerini eritirsin![]()
5 öğün fazla değil mi? ara öğün de mi alacağım? :sweating:
evet edepsizliğin çok oldu
neyse 2 saatlık ısım var dısarı cıkıyorumgeldiğimdede ben yokken burdaysan dayağa başlayabiliriz
![]()