seventh
🏆Pro Tasarımcı🏆
Ahh canııım kıyamam :rofl:
:rofl::rofl:
Öyle afilli bir menü değil ama ona göre hayal kırıklığına uğrama sonradan diye söylüyorumFakir işi kuru ekmekle soğan
Senin civarda olmadığım için şanslı hissediyorum o yüzden kendimi
Olsun biz de saray çocuğu değiliz bildiğiz ev ahalisi ferdiyiz.
Hemen milli piyango bileti al bu şans varken sende kesin tutturursun. :rofl::rofl::rofl:
Benim şansım bana yeter topraam ben doğduğumda bizimkilere piyango çıkmış
O gün bugündür kuru ekmek soğan :rofl::rofl:
Amorti olmayasın sen sürekli bilet aldırıyorsun sanırım.:rofl::rofl::rofl::rofl:
Kandırdılar mı yoksa beni
"Piyango gibiyim herkes vurmam" özlü sözüyle kapatıyorum bu konuyu :rofl:
Teğet geçtin.
Yeliz nerde be topraaam bi geldi kaçtı, Bursa gezimi paylaşacaktım onunla.![]()
Bilmiyorumki topraam o biraz adaptasyon sorunu yaşıyor galibaBildiğin tatil sonrası sendromu :rofl: Bursalarada gitmiş bak bak
Bizim memlekete geldin mi Bırgaza
![]()
Anca Edrineye ulaşabildim topraaam.
Tatlıyı fazla mı kaçırmış ki üstüne bi de bol bol su içtiyse sen anla artık hangi sendroma girdiğini. :rofl::rofl::rofl:
Azcık daha zorlasan olacakmış aslında :rofl:
Hiç böyle düşünmemiştim bak :rofl:
Gezmeye gitmiş pamukkaleye sonra dönmek çok zor olmuş hiç bırakmak istememiş ondan sendromda :rofl:
Çok zorladım ama anca oraya kadar yetebildim topraam.
Ben bilmem bence kandırıyor bizi, Pamukkale resimlerine sarılıp ağlıyormudur yoksa. :rofl::rofl::rofl:
doğum günüm yaklaşıyor haberiniz olsun![]()
Pamukkale hatırası yaptırıp iş yerinin duvarına asmış fotoşopu sek içiyormuş :rofl::rofl:
Çok zorladım ama anca oraya kadar yetebildim topraam.
Ben bilmem bence kandırıyor bizi, Pamukkale resimlerine sarılıp ağlıyormudur yoksa. :rofl::rofl::rofl:
ben çıkıyorum arkadaşlar
sohbet için teşekkürler![]()
Vay topraaklarıma bak beeaaa inanamıyorum nasıl deedikodumu yapmışsınız vay bee vay beee :rofl::rofl::rofl:
düştünüz gözümden :tongueout::rofl:
martin darıldım sana beaa sen gelince yazdım ben sana da görmedin yazımı beaa :rofl::rofl:
Görüşürüz önlüklerini ütülemeyi unutma.
Vay topraaam napalım bea tatlı dedikodu Yelizi buraya getirir dedik senin de kuşlar anca haber verdi.
Vallaha görmedim ya özür dilerim gerçekten görsem niye yazmayayım tatil sendromuma (eskiden eşeklik derlerdi) ver bugünlük. :angel::angel::angel:
Haklısın gördüm topraaaam ilk gün heyecanı işte tekrar özür dilerim.![]()
nasıl geçti topraam anlat bakalım buralara kadar gelmişsiniz bize de gelseydiniz beaa :rofl:
Valla topraaam bi tophane yaptık oradan bi ulu camii çarşı, yeşil türbe falan tam benlikti o türbe senin bu türbe benim çarpılmadan gezdik çok şükür.
Sende bu tarafla gelmişsin senin nasıl geçti bayram.