seventh
🏆Pro Tasarımcı🏆
Kendisi merak içerisinde aceba en son ne zaman kabus gördün. :rofl::rofl::rofl:
ben hep kabus görürüm dert yapmasın :rofl: :rofl:
Nilgün nereye kayboldun? :sadsmile:
Kendisi merak içerisinde aceba en son ne zaman kabus gördün. :rofl::rofl::rofl:
Hay allah o zaman kedinin durumu kötü, aşılımıydın bari? :sadsmile:
Olur topraaam hatta iyice köreltelim testereyi.![]()
fazla acımasız oldu sanki :rofl:
işte sorun orda niye profillere çekiliyorsunuz yahu :rofl:
anladım hımm
uykusuzluk için:
'Uykusuzluk çekiyorsanız 1 bardak kaynar suyun içine 1 tatlı kaşığı kaşığı karabaş otu koyarak 5 dakika kısık ateşte demlendirin. Ilımasını beklemeden sıcakken süzün.
Akşamları yatmadan yarım saat önce için.21 gün uygulayabilirsiniz.
Uyarı: 5 dakikadan fazla demlemek sakıncalıdır. Verilen kaynama sürelerine dikkat edin.'
denemedim ama zehirlenmezseniz ben de deneyebilirim :rofl: :rofl:
Evet topram iyice köreltip birde kızgın ateşle ısıttık mı tamamdır :devil::devil:
Evet topram iyice köreltip birde kızgın ateşle ısıttık mı tamamdır :devil::devil::
Gün içinde sana seslenmekten yoruluyoruz burada biz, hak mı reva mı bu bize tabii çekileceğiz :headbang::headbang: :rofl::
Ahh topraam, vah topraam kanma bu tariflere bi kişi bi kişi götüreyim diye bakıyor vallahide billahide :rofl::rofl:
Bacaklarını kıralım gidemesin bi daha buralardan.![]()
bak sizi gidi sizilere duymayacağımı sanıyordunuz değil mi :rofl: :rofl:
ama geç ulaşıyor işte akşam ulaşıyor bana bende bla blaya giriyorum kimsecikler yok benimle oyun oynuyorlar sanıyorum bakıyorum ki haberciler geç kalmış ben de geç kalmış oluyorum :sadsmile:
bu tarifler zaten martin bey içindi :rofl: :rofl:
Aynen topraam en iyisi sıkalım topuklarına bak birdaha çıkabiliyor mu bla bladan dışarı :rofl:
Duysaan ne olacak he heeeyy birazdan başına gelecekler onlar haberin yok :devil::devil: :rofl:
O zaman habercilerinde topuklarına sıkalım yoksa hezarfen mi geç iletiyor sana mesajları haaa söyle bakalım :rofl:
Hahahaha bundan sonra sana topukçu Nilgün diyeceğim.![]()
Dee topraam de ki Su'da beni her gördüğünde bunu hatırlasın :rofl::rofl:
Bence asıl şu an korksun Su çünkü altta Yeliz'i gördüm sanırım hala uyku modunda kalmış.![]()
Ah bir uyanırsa Yelizin akıbetinden korksun Su :rofl:
Bence hala bulanık görüyor bol su (burd bol bol var) lazım bu saate kadar uyursan olacağı bu.![]()
Yeeliiiizzz kendine geeell rüyada değilsin uyandııınn :ghost::ghost: :rofl:
O evde yatışlara geçmişti dimi sahii?![]()
Bence bilgisayar başında uyuya kaldı, dürtsek mi ki?
Bak Su kaçtı korkudan.![]()
Olsuuun olsuun gelecek o gene :rofl:
Hadi dürtelim şunuu![]()
Tilkinin dönüp geleceği yer yine kürkçü tükkanı diyosun yani.
Bence Yeliz'in ocakta yemeği ona bakmaya gitti.![]()
Tükana dönecek sonunda,evet ama bakalım bizi bulabilecek mi :crying: :rofl:
Dur dur günahını almayalım belki "öğlen arası sonrası" tatlısı yapıyordur söyleyelimde Su'yun helvasını da aradan çıkarıversin :rofl::rofl:
ay hıçkırıp duruyorum anmayın artık beniiii
Müşterim geldi beaa kala kaldımyarın son hala işteyim
nasılsınız topraklarım gelin size sarılayım
suyu niye kaçırdınız elinizden beaa daha ben ceza verecedim....![]()
Tatllı mı ilk günden bu kadar bonkör olacağını sanmam, bence nette yemek tarifleri inceliyordur.![]()
ay hıçkırıp duruyorum anmayın artık beniiii
Müşterim geldi beaa kala kaldımyarın son hala işteyim
nasılsınız topraklarım gelin size sarılayım
suyu niye kaçırdınız elinizden beaa daha ben ceza verecedim....![]()
Ah bende tatlı hayalleriyle ayakta durabiliyordum bugün :rofl:
Sarıl bize, bu Su'dan hayır yok :angel:
Yaa yine kaçtı aslında kötü birşey de söylememiştik canıımm kızgın, küflü paslı bir testereyle işi bitirelim diyorduk ben en son topuklarına sıkalım bitsin dedim bir dahada Su'yu gören olmadı :rofl::rofl::rofl:
Olsun baştan incelesin de bilinçli şeyler yapsın bize ama geldi bak gitmemiş gene bir yere :rofl:
Ah bende tatlı hayalleriyle ayakta durabiliyordum bugün :rofl:
Sarıl bize, bu Su'dan hayır yok :angel:
Yaa yine kaçtı aslında kötü birşey de söylememiştik canıımm kızgın, küflü paslı bir testereyle işi bitirelim diyorduk ben en son topuklarına sıkalım bitsin dedim bir dahada Su'yu gören olmadı :rofl::rofl::rofl:
topukçu nilgün korkulur kız sendenvalla bugün hiç tatlı havasında deilim yoksa biliosun çok bonkörümdür
artık pazartesi falan şöle güsel bişiler yaparım
Olsun baştan incelesin de bilinçli şeyler yapsın bize ama geldi bak gitmemiş gene bir yere :rofl:
Hoşgeldin topraaam bizde heveslendik Yeliz evde bize tatlı filan yapıyor diye tüh.
Evet bırakamaz bizi o bağımlılık yaparız topraaam.![]()