seventh
🏆Pro Tasarımcı🏆
İnsafıma sahip olabilirsin ama içimdeki şeytana aslaaaaa. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
lütfen içinizdeki şeytana da siz hakim olun :rofl:
İnsafıma sahip olabilirsin ama içimdeki şeytana aslaaaaa. :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Çok rüşvetçi gördüm seni Su.
Aman topraaaam şatafata kaptırma kendini.![]()
Öyle mi diyorsun topraam bunların hepsi göz boyamak için midir? :rofl:
Ama çok güzel görünüyorlaaaarr tut beni :rofl:
lütfen içinizdeki şeytana da siz hakim olun :rofl:
Öyle mi diyorsun topraam bunların hepsi göz boyamak için midir? :rofl:
Ama çok güzel görünüyorlaaaarr tut beni :rofl:
Zar zor zaptediyorum bak söyleyeyim.
Cadının zehirli elması gibi topraaaaam sakın.![]()
hayır birkerem ben cezamı ödedim :rofl:
martin sakın tutma bak cızz yanarsın :rofl:
tabi güzel görünecekler çünkü ben paylaştım aman ben yaptım :rofl: beni de şaşırttınız bak :rofl:
Zar zor zaptediyorum bak söyleyeyim.
Cadının zehirli elması gibi topraaaaam sakın.![]()
peki martin bey sizi fazla kızdırmayalım yoksa ben yanarım sustum bir iki üüüç tıp... :rofl:
hayır birkerem onların hepsi çok tatlı çok da lezzetli Nilgünüm sen kanma sakın tatlım olur mu:rofl:
Kendimi Arafta hissettim Yeeliiiizzz nerdesiinn :rofl::rofl:
heheyseni Araftan Yeliz de kurtaramaz :rofl:
korkma balım korkma ben iyiyim martin kötü![]()
Sağ ve solumdaki meleklere benziyorsunuz ama hanginiz kırmızı hanginiz beyaz bilmiyorum :rofl:
kırmızı rengini severim ama ben beyazım bak :angel:
suuuuuuuuuuuuuuu nerdesin bakiiimmm sen, insan not bırakırda kaybolur ortadan bu ne kendini bilmezlik böyle... :rofl::rofl::rofl:
cezalarına razı gel tatlı yla hafifletemezsin.... ben yemedim valla topraam nil sende esiri olma bu tatlıların...
not: ortadan kayboluyorum :rofl:
yok tatlım ben cezama razıyım bir kısmını Nilgün e ödedim zaten tatlıya boğğ dedi boğğğdum :rofl:
ye Yelizim tatlılardan kendi elceğizlerimle hazırladım çok da lezzetli (çok da mütavazıyımdır :rofl:rofl:
pışıkkkkk bak bakııım gözümün içine yemiş gibin görünüyormuyum :rofl::rofl::rofl:
kırmızı rengini severim ama ben beyazım bak :angel:
suuuuuuuuuuuuuuu nerdesin bakiiimmm sen, insan not bırakırda kaybolur ortadan bu ne kendini bilmezlik böyle... :rofl::rofl::rofl:
cezalarına razı gel tatlı yla hafifletemezsin.... ben yemedim valla topraam nil sende esiri olma bu tatlıların...
Neresi beyaz kız bunun safi sarı bu beni mi kandırıyorsuuunn :rofl::rofl:
Not: seni seviyorum diye bir film vardı çok güzeldi konumuzla alakası yoktu.Neyse
Tatlıları görünce kendimi cennetten bir köşede hissettim Yeeliiizz sana çok seslendim beni kurtar diye ama sen gelene kadar dayanamadım bir kaç tane aşırdımm :crying: :rofl:
benden bugünlük bukadar herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
suuuuu bak aynen böle haber ver emi![]()
sucum öptüm seni hadi byy.![]()
:angel: göz çevreleri beyaz bunun yaw :rofl:
afiyet olsun tatlım bal şeker olsun güzeldir güzel :rofl:
benden bugünlük bukadar herkese iyi akşamlar arkadaşlar...
suuuuu bak aynen böle haber ver emi![]()
sucum öptüm seni hadi byy.![]()
A, göz çevreleri beyazsa tamam yaa oldu o zaman :rofl::rofl::rofl:
Ayy Allah iyiliğini versin e mi :rofl::rofl:
:rofl: :rofl: beyaz bir yer bulamadım ben de göz çevreleri dedim ne yapayım :rofl: iyi demişim ama :rofl:
![]()
tamam tamam bak buldum :rofl: