benim melek anlayışım farklı :rofl: google amcanın suçu yok :rofl:
Tamam hadi çok uğraştın sonunda ikna oldum :rofl: Ama birinizi toplarsak diğeri kayboluyor yahuu Martiinn hu huuuu topraaamm bir iyi akşamları çok mu gördün bizlere :rofl:
evet ben de farkettim ona da ceza verelim :devil::devil: :rofl:
Kesin bir işi çıkmıştır topraamın yoksaa yapmaz öyle şeylerYoksa senin ki bulaşıcımıydı eyvahlar olsun
![]()
Merhaba; Ben TeknoMod yani Furkan,
Sizlere en son Arı Üyelere ait bölümden veda etmiştim. Fakat veda ederken hesabımın kapatılmasını ve ya dondurulmasını söylememiştim. Adminlerimiz sağolsunki benim hesabımı dondurdular ben arada sizle konuşmak için giremiyordum. Ama bir süre sonra anladım...;
Bu sitede emeği geçen ben yani TeknoMod artık istenmiyordu.
Fark ettiniz mi? TeknoMod hala Arı Üye,
Fark ettiniz mi? TeknoMod'un paylaşımları işe yarıyor,
Fark ettiniz mi? TeknoMod'un paylaşım hayatı durdu...!
Sizlere selam olsun gelmiş, geçmiş, gelecek tüm bayramlarınız kutlu ve mübarek olsun.
Fark ettiniz mi? Bu yazı yazıldıktan sonra bu hesabın 2 gün içinde kapatılacağı...?!
aşkolsun bana ceza var hem de kör paslı testere ile, topraaana ceza yok :sadsmile: :rofl:
yok bulaşıcı değildi de bana ceza için hevesli olunca böyle oldu :rofl:
kaybolmam herhalde herhalde yaniiyi akşamlar tatlım görüşürüz
![]()
O toprak indiriminden faydalanıyor canım :rofl: Ama seninlede okuldaşız tabi :kiss1::kiss1: Senin okul ne zaman başlıyor canım?
Haftanın son gününden herkese merhabaa![]()
merhaba şekerim, günaydın
gene geç kaldım yhaa off bikerede ben açıyım yha şu bla bla yı...![]()
![]()
Hızımıza yetişemezsin şekerim, bla blayı hiç ihmal etmeyiz biliyorsun.Hoşgeldin :rofl:
hoşbulduk canım önümüzdeki hafta evdeyim kocayı gönderdim mi geleyim ozaman bla blayı açmaya![]()
Koca görmesin ama bu yazdıklarını :rofl:
Ama beeen haftaya çok gelemeyeceğim buraya :crying::crying:
görsün görsün uyumaktan iyidir...:smile:
ama beende girmicem ozaman :crying::crying:
Aa sen gel canım boş bırakma bla blayı ben arada bir uğrayıp bir kaybolucam ama sen burda ol![]()
su da yok rabia falan olur herhaldebuarada kaçıncı sınıftasın canım sen?
Martin nerelerde bu arada yahu hiç yapmazdı böyle :crying: :rofl:
Henüz 2 ye geçtim canım![]()
patron adam bugün hafta sonu ya ödeme yapıodur belki yazık :rofl::rofl:
Allah yardımcın olsun canım ama çabuk geçer![]()
Günaydın fıstıklar![]()