Hoşgeldin cengiz.
Bittimi askerlik ?
Bittimi askerlik ?
ölesine dedim mesaimi hayatımız mesai işten başka yeremi gidiyoruzEVet, Senin ağzın neler diyor öyle :surprised: Mesai saatinde :surprised: Duymamış olayım :emo1:
hoşgeldin biz iyiyizde sen nasılsın bide o varuzun uzun uzun uzun aralardan sonra kısa süreliğine merhabalar herkeze kolay gele keyfler iyidir insallah.... Maşallah!
ölesine dedim mesaimi hayatımız mesai işten başka yeremi gidiyoruzevde duruyoruz zaten 4 saat günde
işte duruyorum 11 saat
![]()
yedim yemeğimi ama daha ne kahve ne çayımı söleyebildim çünkü tekila içesim geldi![]()
uzun uzun uzun uzun aralardan sonra kısa süreliğine merhabalar herkeze kolay gele keyfler iyidir insallah.... Maşallah!![]()
ne diyosun, limonla şöyleaslında bu strese iyi giderdi.
Aramıza hoşgeldin...askerlik yeni bitmiş görünüyor. Geçmiş olsun![]()
Haklısın canım
Sİze kolay gelsin...
ağzımdan çıkaverdi işte ne yapalım olur öle kahve deyipte başka şeyler olması![]()
Olacak elbet. boşver yaa, devlet memurumuyuz ne o öyle...
yani işte ne desemkişuanda evden daha çok vakit geçirdiğim aklıma geldi ve ben annemi özledim
![]()
şuanda evde olupta kavga etmek çok daha iyi giderdi :rofl::rofl::rofl::rofl:
Sen anneni değil sanki kavgayı özlemişsin...eh akşama bi seans kaptırırsınız :rofl:
yok ya kıyamam onda kavgayıda özledim şimdi birine laf atarım burdan
akşam olsada aşk la oynasam eğittim onu bir görsen deniz yere bırakıyoum elime geliyor hemendün kovdum onu saatlerce alamadım elime kaçıyor... özür diledim baktı sonra geldi
![]()
vay canınaaaa, hisli oluyorlar vallaha...ne güzel çok sevimli bir dostun var.
Birde konuşmayı öğret ona tamamdır![]()
öpücük atıyorum aynı sesi yoluyor bana konuşturucam onu görürsünüz![]()
kafese yaklaşıp öpünce hemen gagasını açıyor![]()
eğitirsen herşeyi yapar başladım işte her akşam çıkartıyorum![]()
sordum sordum merak etme bol bol ilgi göster ve sabırlı ol dendiama bilenlere danış bence. Kafesten çıkarırsan konuşur mu? Çift mi olması gerekir. Yoksa tam tersi çift olmaması mı lazım? lem bi fotosunu çek bi tipini göreyim keratanın? bay mı kuşumuz bayan mı? Belkim ispanyolca biliyorSen türkçe konuştukça o bön bön bakıyo olabilir.
test etmek lazım... Ben papağanların bile film icabı ya da fıkralarda konuştuklarını düşünürdüm. Sonra bir path shopta papağan beyefendi ile tanışınca ürktüm vallaha.
sordum sordum merak etme bol bol ilgi göster ve sabırlı ol dendiyok benimki japon ondan zorlanıyor zaten
sen istersinde ben göstermezmiyim ama tipi belli değil
[URL=https://imageshack.us/photo/my-images/9/31859526086857394659110.jpg/][/URL]
eneeeee, ne tatlı yaaa. tü tü tü maaşallah süt gibi bembeyaz...
Lem bak bu linkte erkek konuşur diyorçok şaşırdım...
https://www.nasil.gen.tr/muhabbet-kusu-nasil-konusturulur.html
evet erkekler daha iyimiş ama benimki dişi beyaz diye aldım![]()