Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Blue Wind Logo type çalışması...

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Yat Firması için tasarlanmıştır

93990183900568382831.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Yaptığınız çalışma sıkıntıya sebep olacak nitelikte.Logo çiziminde gözönünde bulundurulması gereken en önemli hususlardan birisini atlamışsınız.Bu logonun siyah renkte veya beyaz renkte kullanılması gerektiği durumlarda nasıl bir sonuç doğuracağını hesaplamamışsınız.

Amblemi birebir çizmektense sembolik çizseydiniz bahsedilen sorunla karşı karşıya kalmazdınız.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sorun zaten aslının bu şekilde olmasından kaynaklanıyor.Böyle bir amblem çizimi sorun oluşturur onu anlatmaya çalışıyorum.Anlatmak istediğim hususları uygularsanız,yani logoyu beyaz zeminde tamamı siyah, siyah zeminde tamamı beyaz renkte uygularsanız sorunu görmüş olur ve ne demek istediğimi anlıyacaksınız.
Bu amblem tek renge ( siyah veya beyaz) çevirildiğinde tüm hatlar kaybolacaktır.

slyyls

🌱Yeni Üye🌱
Logo değil de , güzel bir resime benziyor. Bence silbaştan başka birşey düşünseniz daha güzel birşey çıkartabilirsiniz. Logo olarak değerlendirmesem , gördüğüm görüntü hoş çünkü.

have

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.avantajhosting.com
Logo değil de , güzel bir resime benziyor. Bence silbaştan başka birşey düşünseniz daha güzel birşey çıkartabilirsiniz. Logo olarak değerlendirmesem , gördüğüm görüntü hoş çünkü.

öncelıkle yorum ıcın tesekkur ederım. ben zaten bu logonun arka planını oyle yaptım efektlerı guzel gozuksun logo daha one cıksın dıye yaptım su anda herzemnde kullanılcak bı logo havası yok bılıyorum ama ben daha on plana cıksın logonun atmosferı guzel olsun dıyerekten boyle bı calısma yaptım :)

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
sana tavsiyem sen sen ol logo yaparken senin yapmış olduğun gibi Blue bir yerde Wind bir yerde biri birinden bağımsız tipografi oluşturma mavi bir yerde arada bir gemi var diğer tarafta rüzgar. logotype da önemli olan yazıyı güzel bir yazı stiliyle okutabilmek. buna ilaveten çizebileceğin gemi çok basitleştirilmiş akılda kalıcı etki gücü yüksek bir gemi çizmek. sana hayatta başarılar.