Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bnbn

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
6100t.jpg

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Renkli görmek istedim birden. =)

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm çizim sana mı ait şekerim?
Bayıldığımı belirtmeliyim ;) Tebrikler..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
bana ait teşekkürler.dediğim böyle bişey işte.eğer digital çalışmak istiyorsan kağıt kalemle uğraşma bnce.al uyduruk bi tablet.varsa sorun yok.aç photoshopta bi sayfa.zaten kalemle kağıdın aynısı:)çizmeye başla .bir ay iki ay.çok farkedecek hırsın vrsa.o da full sende.bnce bi engel yok

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
bana ait teşekkürler.dediğim böyle bişey işte.eğer digital çalışmak istiyorsan kağıt kalemle uğraşma bnce.al uyduruk bi tablet.varsa sorun yok.aç photoshopta bi sayfa.zaten kalemle kağıdın aynısı:)çizmeye başla .bir ay iki ay.çok farkedecek hırsın vrsa.o da full sende.bnce bi engel yok

Hımm! öylemi dersin bak kolları sıvatıcan bana bu gidişle :D
Tablet peşine düşüreceksin beni :D

Aklıma yatmıyor değil hani istiyorum ama eğitimini alırsam daha rahat olur gibime geliyor..

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
ben eğitim almadım içimden çok istedim :)gittim tablet aldırdım.bşladım.6 yıl oldu isteğim geçmedi arttı.şimdi böyle işte bişiler çıkıyo galiba.tablete çok para verme.çizmekten ellerin ağrısın daha yararlı

Value

Hasta la vista
👑Efsanevi Grafiker👑
ben eğitim almadım içimden çok istedim :)gittim tablet aldırdım.bşladım.6 yıl oldu isteğim geçmedi arttı.şimdi böyle işte bişiler çıkıyo galiba.tablete çok para verme.çizmekten ellerin ağrısın daha yararlı

Hahaha süper tüyolar bunlar, teşekkür ederim bebek süpersin :wink:
Keyif düzeyimin max. olacağı kesin :) bakınayım bi tablet, yalnız hiç bilgim yok var mı bi önerin ?

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
benim ilk tbletim wacomun en miniğiydi.pek sevemedim onu büykleri güzel ama gerk yok şmdilik.elimde lapazz vr.orta boyundan:)işimi görüyor.tvsiye ederim.