Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Böyle bi ışık efekti nası verilir.

doLaR

🌱Yeni Üye🌱

arkadaşlar ben böyle bi ışık efekti nası uygulayabilirim bi yerde bi anlatım buldum ama kaybettim geride bulamadım yardımcı olabilecek biri var mı ?

Benzer konular

doLaR

🌱Yeni Üye🌱
bi cvp veren yok :) ne kadar ilgili bi forum.

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
Örnek ile sizin verdiğiniz tekniğin uzaktan yakından alakası yok. Adamı silgiyle kesmiş, o yüzden kenarında kalan beyazlıklar parlama gibi gözükmüş. Bu rengi verebilmek için modeli çoğaltıp, hue den uygun tonda renklendirme yapıp, blur efekti verip, katman seçeneklerinden overlay yapılması lazım. Birazda opasiteyi düşürebilirsiniz, modelin orjinal rengine göre bu farklılık gösterir.

Modele hafif beyaz renkte dış ışıkta verilmiş olabilir.

Hafif duman fırçaları ilede dokunmak lazım kenarlara.

Permission

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.sanalgundem.com
ben bu teknik diye şart koymadım bu tarz efekte kullanabileceği bir teknik diye örnek verdim.. Konuyu saptırmayalım lütfen

Hugareva

♾️Grafik Gurusu♾️
ben bu teknik diye şart koymadım bu tarz efekte kullanabileceği bir teknik diye örnek verdim.. Konuyu saptırmayalım lütfen

Konu sapmadı arkadaşım, aksine konuyla ilgilenenler daha çok bilgilendi. Fazla bilginin foruma her zaman katkısı vardır. Aslında bu durumu kişiselleştirip şu anda sen saptırıyorsun :smile:

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu özel bie efekt değil. tamamen psd nin standart yetenekleri. Tabi onu kullancaka grafiker lazım.