Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Boysen's Takliti zor bir iş.

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar resimdeki çalışma bir giyim firmasına ait etiket çalışması. Bu çalışmada tam 5 pantone renk kullanılmış ve birbirine girmiş durumda. Bu çalışmayı çözemedim:( Bu ve benzeri çalışma yapmış arkadaşlardan tavsiye bekliyorum...

Son düzenleme:

asli37

🌱Yeni Üye🌱
bunu değil vektörel halini yollarsan yardımcı olabilirim. özelden mesaj yaz mail adresimi yazayım sana.

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlgine Teşekkür ederim. Ama Vektör hali olsa zaten iş yapılmış demektir. Bir kaç deneme baskısı ile renkler oluşturulabilir. Ben bu çalışmayı vektörele dönüştürmenin yollarını arıyorum.
Ama çalışmada bir birine yakın 5 pantone var. O yüzden çıkamadım işin içinden. Sitedeki Prof Grafiker arkadaşlarda fikir verirlerse sevinirim.

ersu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir elinize pantone kataloğunu bir elinize bu çalışmayı alıp renkleri bulmayı deneyin. tabi renkler üst üste basılmadıysa bu işe yarar.

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renkleri pantone kataloğundan tespit ettik ama seninde dediğin gibi hem 5 pantone renk kullanılmış hemde bunların biri hariç dördü de bir biri üzerine kısmen geliyor. Ancak 3 pantone hiç bir zaman üst üste gelmiyor. Bu işte renk uydurma bir şekilde baskı esnasında da yapılabilir. Asıl sorunumuz baskı öncesi çalışmada. Yani renkler o kadar bir birine yakın o kadar karmaşık bir şekilde bir birine geçmiş ki çözmek çok zor. ha bu arada bir şey daha ekleyeyim. Üründeki pantone rengin birisi sadece tram olarak basılmış ve asıl işi o karıştırıyor.