Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Boyut Önemli mi :) ???

edwardx

🌱Yeni Üye🌱
Selam

Anladığım kadarıyla wacom, uc-logic ve trust'tan daha kaliteli acak daha da pahalı. O zaman sorum şudur :

a5 wacom mu yoksa a4 uc-logic veya trust mı ??

A5 tablet ile büyük boyutlu bir resmi parça parça çalışamaz mıyım ? yoksa nu söylenmesi kadar kolay değil mi ?

Ayrıca boyut önemliyse wide screen olayıda önemli mi ?

thnx

murattanhu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
blog.murattanhu.com
selamlar,
aslına bakarsan tabletin boyutu çok da önemli değil, çünkü bir a6 ile yaptığını a5 yada a4 tablet ile de pekala yapman mümkündür. belki a4 ve daha büyük a3 boyutundaki tablette el ve kol hareketlerin daha rahat olacaktır. bunun önemi de resim çizmek için değil, bilek ve omuz hareketleri içindir. eğer dijital resme yeni başlayan biri iseniz benim size tavsiyem a6 yada a5 boyutundaki bir tablet olacaktır.

yeni tabletler, ör wacom intuos 4 serisi, widescreen monitörlere uygun üretilmektedir. yine de çok önemi yok bunun.
nihayetinde resmi tablet veya ekran çizmiyor, siz çiziyorsunuz.

a6 tableri tam 3 yıl kullandım, şimdi a5 tabletim var, arasındaki fark: sadece bilek hareketlerim daha rahat. ancak a6 ile de çizdiğim tüm resimleri çizebiliyorum.

başarılar.

adul

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
önemli olan boyu deil işlevi :)

Ali KASAPOĞLU

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alikasapoglu.com
Uc-logic a-4 kullanıyorum ben..ama scope ayarlarından aktif alanı 4'e böldüm ve sol üst kareyi kullanıyorum.buda demek oluyor ki a-6 ebatlarında çalışıyorum ve bileğimde tabletin üzerinde olduğu için (yayla gibi geniş)konforlu bir çalışma alanı sağlıyor..Aktif olarak a-4 alanını kullanmak güçlü bir omuz istiyor ve insanı yoruyor.Tam a-4 aktif alan geniş kompozisyonlu profesyonel çalışmalar için idealdir.

Ayrıca a-4 uc-logic tablette açılı çalışmanız için altta iki adet kızaklı ayağın bulunması duruma göre kolay çalışmanızı sağlıyor.Malzeme kalitesi olarak wacom(japonya) tartışmasız sektörün lideri ama fiyatları bildiğiniz gibi çok uçuktur.uc-logic(tayvan)işinizi görecek şekilde tasarlanmıştır ve gayet memnunum,tavsiye edebilirim.

kolay gelsin.