plevneli
🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese Merhaba,
Birkaç tasarım yapıldı, alternatif tasarım sunan arkadaşların ki de değerlendirilebilir. Broşürler kısmen firmamızı ve genel manada web tabanlı projelerimizi tanıtmak amacıyla yapılacaktır.
Ayrıca yeni kurulan sanal mağazamızın tanıtımı için de broşurler ve tanıtım afişlerini tasarlayıp baskısını yapabilecek ya da sadece baskı işlerini üstlenebilecek devamlı çalışabileceğimiz firma / firmalar arıyoruz.
İyi Çalışmalar
• İşin mahiyetini : Broşür, El İlanı
— Kağıt Ölçüsü : A5 - 2 Yön
— Kağıt Gramajı : Tercihen 80gr/m^2 olması yeterlidir
— Baskı Renk Sayısı : Full Renkli
— İşin Adeti : 5000 - 1000 Civarı
Toplam 1000 SET - 5000 SET - 10000 SET (Lütfen Ayrı Ayrı Teklif Sununuz)
• Şehir ve Teslimat
— Müşteri yada Matbaa Bulunduğu Şehri : Tercihen İstanbul, Diğer Şehirlerden güzel teklifleri de değerlendireceğiz
— Teslim almak istediği süreyi : Karşılıklı Görüşülerek Sözleşmede belirtilir, önemli olan verilen tarihte ürünün teslim edilmesi.
— Kargo ise kargo masrafının kimin ödeyeceğini : Karşılıklı Görüşülerek Sözleşmede belirtilir.
— İletişim bilgileriniz
Didaktik Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi
Mail : hasan.yildiz@didaktik.com.tr
GSM : 0537 960 8888
Birkaç tasarım yapıldı, alternatif tasarım sunan arkadaşların ki de değerlendirilebilir. Broşürler kısmen firmamızı ve genel manada web tabanlı projelerimizi tanıtmak amacıyla yapılacaktır.
Ayrıca yeni kurulan sanal mağazamızın tanıtımı için de broşurler ve tanıtım afişlerini tasarlayıp baskısını yapabilecek ya da sadece baskı işlerini üstlenebilecek devamlı çalışabileceğimiz firma / firmalar arıyoruz.
İyi Çalışmalar
• İşin mahiyetini : Broşür, El İlanı
— Kağıt Ölçüsü : A5 - 2 Yön
— Kağıt Gramajı : Tercihen 80gr/m^2 olması yeterlidir
— Baskı Renk Sayısı : Full Renkli
— İşin Adeti : 5000 - 1000 Civarı
Toplam 1000 SET - 5000 SET - 10000 SET (Lütfen Ayrı Ayrı Teklif Sununuz)
• Şehir ve Teslimat
— Müşteri yada Matbaa Bulunduğu Şehri : Tercihen İstanbul, Diğer Şehirlerden güzel teklifleri de değerlendireceğiz
— Teslim almak istediği süreyi : Karşılıklı Görüşülerek Sözleşmede belirtilir, önemli olan verilen tarihte ürünün teslim edilmesi.
— Kargo ise kargo masrafının kimin ödeyeceğini : Karşılıklı Görüşülerek Sözleşmede belirtilir.
— İletişim bilgileriniz
Didaktik Eğitim ve Bilişim Teknolojileri Araştırma Geliştirme Merkezi
Mail : hasan.yildiz@didaktik.com.tr
GSM : 0537 960 8888