Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür çalışmalarım

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
bunlarda sadece kendimi geliştirme çabalarımdan bazıları yorumlarınızı almak istedim
üzerindeki logolar da bana ait yorum yapabilirsiniz onlarada

fiyatları sakın dikkate almayın aramayada kalmayın :) atmasyon fiyatlar ona göre

ön

arka

ön

türkçe karakter sorunu var halledilecek o elimde net olmadığı için biraz aceleye geldi

arka

şimdilik bu karadar sıra sizde

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
ama riva otel logosu kayblmuş siyzh zeminde sanki.

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
aslında ben onu yağlı kağıda baskı olarak düşündüm vede büyülünce belli oluyorda estedik hoş bi tebessüm gibi geliyor bana yani böyle abartı olmayacak şekilde olsun dedim hata mı yapmışım?

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
birde bir sorum olacak deneyimli arkadaşlara photoshopta yaptım bunları bir sıkıntı olur mu??

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Öcelikle ellerinize sağlık...

İkinci olarak arka arkaya mesaj yazmak forum kurallarına aykırı(flood)....Lütfen forum kurallarını okuyunuz.Mesajınıza eklenti yapacaksanız DÜZELT buttonunu kullanabilirsiniz.

Üçüncü olarak photosopta yaptığınız çaşılmalar basım yapılırkenki ebatlarda tasarlanmışsa sorun olmaz, ancak büyütülecekse pixelleşme nedeni ile sıkıntı yaratabilir...Konuda daha deneyimli arkadaşlar sizi yönlendirecektir...

2. ve 4. çalışmalarınızı beğendim...

Ellerinize sağlık.

Feride ATAMER

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalışmalar güzel olmuş ellerine sağlık ama ben daha bu riva otelin logosunda takılı kaldım :) photoshopta yapmış olduğun çalışma sıkıntı vermez ama dpi 300 çalışman gerekiyor. birde siyahların değerlerini makinanızın idal renklerine göre ayarla yoksa seni çok yanıltır. birde bakıya yollarken %120 büyüt ve resim kalitesne bak ona göre yolla baskıya. sanırım çalışmanı photoshopta bittikten sonra layersiz tiff alıp freehande açıyorsun sonra film yada direk kalıba gönderiyorsun yani ctp yapıyorsunuz değilmi.

Son düzenleme:

darkdevill

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim güzel yorumlarınızdan olayı