güzel bir çalışma olmus keske biraz bant sefaf ekleseydin dergi içine brosürün yapıstırılmıs etkisi yaratırdı ama gzel emeğine sağlık...
Eline sağlık Ulaş abi güzel olmuş fakat resimlerin altındaki açıklamaları da resimlerle aynı ölçüde döndürseydin daha hoş olurdu gibi sankiayrıca resimler ve kroki arka fon üzerinde çok beyaz kalmış
özellikle o kroki çok yapmacık kalmış sanki orda
zeminle hiç uyuşmamış
resim altındaki ve kroki altındaki beyaz alan çok göze çarpıyor. ayrıca zemin ile çok ters duruyor. çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Zemini photoshopta yaptım. Bevel and emboss / Texture ve Ps'nin içine yama olarak eklediğim Color Efex Pro ile renklendirmesini yaptım. İlgine teşekkür ediyorum.Ben çok beğendim eline sağlık yanlız bişeyi merak ettim arkaplanı nasıl yaptın, hazırmı ?
logo guzel herşey güzel .. eline saglık.. fakat o backgrndtn üstüne koyu kırmızı şeytan kırmızısı gıdıyor ve tasarımsal bısey yok sadece 2-3 resım basıt bı çalısma olmus.. fotograflar çok onun yerıne sade ve duzenlı bıseyde olabilirdi eline saglık.
O krokinin olmasını bende onaylamıyorum. Malum 2010'a giricez krokide ne mantığındayım ama... işte ama kısmı çalışmada çok kullanıldı. Teşekkürler miray. Düzenleme daha yapılacak gibi zaten.Ulaş emegine sağlık hoş gözüküyor gerçekten yemeklerde iç açıcı
Yanlız benim bir şey gözümü tırmaladı desem yeridir...
Kroki yapmışsın Rozella'nın bulnduğu yerin. Bence onu da alt fonla eskitme yaparak içine gömsen yani alt fonla birleştirsen çok şık duaracaktır eminim...Tekrar emegine sağlık hoş gözüküyor...
Tebrik ederim Ulaş çok lezzetli bir çalışma olmuş
tek olsamı acaba dediğim nokta parşomenin ortası acaba biraz daha mı koyu olsa veya dikişleri belli olan bir katlamamı olsa?
bu haliylede gayet güzel ama. ellerine sağlık![]()
Teşekkür ederim şirine.emeğine sağlık gayet şık olmuş![]()
Sanırım yarın kroki üzerinde müşteri ile netleşme olucak.Sonuçta ben olmaması taraftarıyım ama olay müşteride bitiyorbence yazıların asimetrik olması hoş olmuş farklı durmuş ama kroki benmde gözüme battıeline sağlık
Teşekkür ederim ilginize. Fakat mutlaka benzeri çalışmalar vardır.dışarda ya da sitelerde gördüğümüz broşür çalışmalarına göre bi hayli güzel bence =) arkadaşların da tavsiye ettiği gibi kroki üzerinde biraz daha yoğunlaşırsanız gerçekten hoş bir çalışma olacak.ellerinize sağlık =)
teknik bir sorun:
cafe restaurant yazısının kırmızı olması ve altındaki siyah gölge hem okunmasını zorlaştırıyor, hemde baskıda ki sallamalardan dolayı kaymalar olacaktır.
muhakkak benzeri çalışmalar vardır ama bu güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyo =)