Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

broşür çalışması yorumlarınızı bekliyorum

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

almirabroralmas22copysm5.jpg

miço

🌟Usta Tasarımcı🌟
bu broşür tek taraflı mı? eğer öyleyse nerede bu almira bilgisayar? telefonu web adresi vs. iletişim bilgilerini göremiyorum. ayrıca kredi kartlarının logolarını koysaydın daha bi iyi olurdu. Onlar bu şekilde üstte çok zayıf duruyo. kolay gelsin...

mfy

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arka sayfası var adres telefon bilgileri orda yazıyor ayrıca müşterinin isteği bu ben ne yapayım

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
1- Backroundu daha sade yapmayı deneyebilirsin. Tasarımı zemindeki şekillerden arındırıp kırmızıdan koyu kırmızıya renk geçisi (degrade) verebilirsin.
2- Tasarımdaki denge ve tipografi olarak gayet şık duruyor. Tabii başlıkları farklı renk veya yazı tipi ile daha da belirgin yapıp diğer elemanlardan ayırabilirsin.

orkan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bence gayet şık bir çalışma.Ama miço nun dediği gibi kredi kartı logoları koysan çok daha güzel olur.Eklemek istediğim bişiler var.Bilgisayar ve malzemeleri zaten siyah.Onlara bir de siyah gölge eklemişsin.Bu çok boğucu olmuş,beyaz gölge dene bakalım nasıl duracak.Bişey daha; sol üst ve sol alttaki lcd lerin ekran görüntüleri çok koyu.Zeminle aynı tonlarda olmaları sıkıcılık vermiş...iyi çalışmalar..

bigalı

🌱Yeni Üye🌱
güzel çalışma ama orkan arkadaşıma katılıyorum yazıların altındaki siyah yerine beyaz kullansan daha güzel olur ve bence ürün isimleri diğer yazılardan ayrılmalı renk yada font değişikliği ile
iyi çalışmalar