Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Broşür çalışması

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟

corelde broşür çalişmam nasıl olmuş arkadaşlar

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Genel olarak çok güzel görünüyor. Fakat Mobilya yazısının fontunu değiştirsen daha iyi olur bence.O pek okunmuyor. Ellerine sağlık

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
ımaj cok guzel, tıpografıde uygulama yerlerın cok guzel ama bence font yanlıs. yanı daha modern bır font sankı daha karızmatık gosterecek gıbı

ozzy***

🏅Acemi Tasarımcı🏅
soldaki mobilya yazısını neden yazdın anlamadım ama güzel durmuyor. yazı fontları fotoğrafın üstünde çok sırıtmış. yazıları alt alta sıralamak yerine dairelerin altına yazabilirsin. birazdaha uğraşırsan daha güzel olacağına inanıyorum. emeğine sağlık

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sadeliği her zaman sevmişimdir. elinize sağlık

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
konfor ve rahatlıkta ... yazı karakterleri arasındaki boşluklarda sorun var gibi.
ayrıca mağazanın adres iletişim bilgileri eklenmeyecek mi?
farklı bir karakter arkadaşların dediği gibi olabilirdi.
bu mağazanın logosu filan yokmu yada kendine özgün fontu vs...

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
konfor ve rahatlıkta ... yazı karakterleri arasındaki boşluklarda sorun var gibi.
ayrıca mağazanın adres iletişim bilgileri eklenmeyecek mi?
farklı bir karakter arkadaşların dediği gibi olabilirdi.
bu mağazanın logosu filan yokmu yada kendine özgün fontu vs...

Genel bir çalışma yapmışdım bir yer için degil evet haklısın hemen düzelteyim yorumun için tşkler

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence imaj dışında hiçbir şey yerli yerinde değil hiçmi hiç olamamış arkadaşım kusura bakma ben diğer arkadaşlar gibi güzel sözler yazamayaçğım sadece göz zevkimi diyorum ister düşün ister düşünme ama şunu bil her yaptğın iş senin aynan olacak yarın ilerde bu işi şu arkadaş yaptı derler firma değil unutma

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Boş zamanda yapılmış bir deneme sayfasına benziyor. Tamamlanmamış bir iş. Güzel ve renkli bir resim üzerine yazılmış birkaç yazı. Yazı karakteri olmamış ayrıca logoda, yazılarda ve sol köşede olan mobilya yazısı aynı. Buda bir karmaşa yaratmışı logo, logo gibi dumuyor. İletişim bilgileri olmayacakmı?

Biraz sert eleştirdim galiba :( Ama daha iyilerini yapman için. Kolay gelsin

melek ata

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence imaj dışında hiçbir şey yerli yerinde değil hiçmi hiç olamamış arkadaşım kusura bakma ben diğer arkadaşlar gibi güzel sözler yazamayaçğım sadece göz zevkimi diyorum ister düşün ister düşünme ama şunu bil her yaptğın iş senin aynan olacak yarın ilerde bu işi şu arkadaş yaptı derler firma değil unutma

sizin yorumlarını almazsam bu konuda bir adım bile ilerleyemem daha yolun başındayım kendi çabalarımla birşeyler yapmaya çalışıyorum daha çok çalışmalıyım yorumun için tşkler..

LuNaTiC

🏆Pro Tasarımcı🏆
Görseller çok güzel. Ama sadece görseller...