Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

brush eklentilerim photoshop'u neden yavaşlatıyor ?

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
arkadaşlar elimde binlece brüsh var bunları C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Brushes yolu ile yüklüyorum ama bilgisayar ve program çok kasılıyor ne yapabilirim bunun için

Benzer konular

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Photoshopa nekadar çok eklenti yüklersen (brush,action,gradient vs...) bilgisayarın da o kadar yavaşlayacaktır.Bu sorunu ram ve işlemcisi iyi olan bir bilgisayarda çok az hissedersin.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
bende eklemek istiyorum... o kadar brush eklemeyi ne gereyi var? nasıl olsa her gün olan brushları kullanmayacaksınız... bunun için masaüstü ya da başka bir yere yeni bir klasor açıp tüm brushları oraya attın... lazım olduğu zaman Load brush'i yapabilirsiniz

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
ama görmeden yapamıyorum yani illaki görmem lazım brüsher görmek için bir program var şimdilik onunla idare ediyorum ama farklı yollar arıyorum bulamıyorum

kocagöz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
haklısın görmen lazım da böyle arşivler indirmek yerine kendin seçe seçe indir adlarını koy üzerlerine sonra lazım oalnı al başka çaresi yok diğer türlü dediğin gibi çok kasılıyo ben mesela açıyorum 10 dk sonra geliyo :)

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
haklısın görmen lazım da böyle arşivler indirmek yerine kendin seçe seçe indir adlarını koy üzerlerine sonra lazım oalnı al başka çaresi yok diğer türlü dediğin gibi çok kasılıyo ben mesela açıyorum 10 dk sonra geliyo :)

valla bende öyle bir eklenti var ki senin ki yine iyi açılıyormuş 10 dakikada benimki baen açılmadığıda oluyo :):):)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Benden sana bir tavsiye bu yöntem bizzat kendimde uyguluyorum.İndirdiğin her görseli görüntülemek için program arayışına gideceğine bu görselleri indirirken önizleme resimlerinide dosyanın RAR arşivine entegre et.Bu şekilde dosyalarını toplarsan bir brushı yükleyeceğin zaman hemen önizleme resimini aç.Uygunsa brush dosyasına çift tıklayarak Photoshop a yükleyebilirsin.

Kolay gelsin.

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
Onlara bir şey yapamam eğer programları varsa onu kullan şahsen ben bilmiyorum ama sanırsam bir tek brush görüntüleme programları var.Diğerleri için şimdideb başlayabilirsin.

ANIL YÜNCÜ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dbrajans.com
valla dediğin gibi yapcam sil baştan başlayacağım :) ama elimdekilerde duracak tabi onlara dokunmadan yeni bir arşiv oluşturucam hemde önizlemeli :):)

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
fazla olan brush dosyalarınıda photoshop un brrushes dosyasından çıkarıp masaüstünde bi dosyada bulundurabilirsin...pek sorun olmaz...