Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tüfek setlerine bayıldım.eyw da indiremiyorum. "We are sorry, but all downloading slots for your country are busy. Try again later or use next options to download this file:" yazıyor.
çok güzelmiş yaw bunlarla tasarımda bi başka güzel olur bu arada bu fırçaları photoshopa yüklediğimizde photoshopun açılmasını yavaşlatırmı ekstra yüklediğim fontlar yavaşlatıyor bunlarında etkisi oluyormu onu öğrenmek istiyorum fırçalar için teşekkürler tekrardan
çok güzelmiş yaw bunlarla tasarımda bi başka güzel olur bu arada bu fırçaları photoshopa yüklediğimizde photoshopun açılmasını yavaşlatırmı ekstra yüklediğim fontlar yavaşlatıyor bunlarında etkisi oluyormu onu öğrenmek istiyorum fırçalar için teşekkürler tekrardan
Açılmında o kadar yavaşlatmaz. Ama bir tool u seçip brush unu ayarlamak için sağ tuş tıkladığında baya bir yavaşlatır. Her brush u yüklememeniz için bir program vardı vermiştim daha önce sanırım. Onu yüklerseniz bilgisayarınıza bulduğunuz brush un ıcındekılerı gorup işinize yarayıp yaramıyacağına bakıyorsunuz ve böylelikle ister yüklüyorsunuz istemezseniz de yüklemiyorsunuz. Tekrar tekrar işleminden kurtarıyor bu ufak program.