Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

brushes hakkında sorular

vane

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar

arkadaşlar ben ps'da acemi sayılırım.size iki tane web art grafik göstersem bunların bana nasıl yapıldığını anlatır mısınız? hangi brushes yada filter kullanıldığını anlayamadım.

1.si
05227414977138352557.jpg

2.si
17961056318602846628.jpg

bide web artlar konusunda çok sıkıntı çekiyorum. elinde bu konuyla ilgili döküman olan arkadaşlar paylaşıranız çok sevinirim.

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Resimlerden ne olduğu tam anlaşılmıyor ama üstteki resim için kağıt deseni gibi bir şey görüyorum bu tür şekiller için hazır style dosyalarından faydalanabilirsin kendi dosyayını oluşturmak için Layer Style menüsünden Pattern Overlay ile istediğin deseni eklersin, Gradient Overlay ile renk geçişi uygular (Birbirine yakın renklerle) ve ışık çarpma etkisini yakalayabilirsin, Color Overlay ile istediğin renklerde olmasını sağlayabilirsin. Alttaki resimde de aynı yöntemleri uyguladıktan sonra layerin bir kopyasını alır boyunu düşürür ve Color Overlay rengini değiştirirsin. Bu şekilde bir fırça oluşturup tüm resmi Brush Tool ile boyamak hem yorucu hem de gereksiz bir işlem ki bu sebeple resimlerin Brush Tool "brushes" ile bir alakası yok ...

vane

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler ZxxxE çok yardımı oldu.