Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu baskı nasıl yaptırılır.

hunter07

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba,

Bir şerit düşünün üzerinde cetvel baskısı olacak ve aluminyum profil üzerine yapıştırılacak .
(Baskı laser printer daki gibi net olmalı. tabi her malzemeye laser ile basılamıyor)
Çizilmeye soyulmaya dayanıklı olacak

Ne tür malzeme?
Hangi tür baskı?

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Merhaba. Sonuçta her malzemenin bir dayanıklılık standartı vardır, çizilmez, soyulmaz diye birşey yok. Ama senin işin için şeffaf/opak etiket uygun olabilir. Serigraf baskı yaptırdığında dış mekan için su ve güneşe karşı da dayanıklı olur, uzun ömürlü kullanılır. Serigrafide baskı net olur ayrıca..

hunter07

🌱Yeni Üye🌱
Cevap için teşekkürler..
kusura bakmayın bu konuda hiç bilgim yok.
Uzunluk 2m genişlik 1 cm
Ben bu dijital baskı yapılan yerlerin bunu yapabileceğini ummuştum. Altı yapışkanlı bir materyalin üzerine net bir baskı alabilen bir sistem yok mu acaba?

200cm x 1 cm lik şeritlere Serigrafi için kalıp vs hem maliyetli hem uzun bir iş.
1 tabakaya hepsini bastırır sonra 1cm lik şeritler halinde keserim demiştim.

İyi çalışmalar.

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
dijital baskıcılar da yapabilir. o zaman folyoya baskı yaparsınız, altı yapışkanlı ve mesafe sınırınız olmaz :D fakat baskı kalitesinden biraz ödün vermeniz gerekebilir.. kaliteli baskı yapan biryer seçmelisiniz. sizin ihtiyacınız olan ölçülerde baskı alabilirsiniz dijital baskıdan.
yardımcı olabildiysem ne mutlu. size de iyi çalışmalar.

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
eco solvent roland veya mimaki si olan baskıcılara yaptırabilrisiniz baskıdan sonra üzerini şeffaf solyove laminasyonla kaplarsanız hiç bir şey olmaz ve baskıda bu makinelerde gayet güzel olur.

akgun1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
pigment mürekkep kullanan makinaları dene canonlarda var bu sistem eğer dahada sağlamlaştırmak istersen üzerine laminasyon kaplat evladiyelik olur