Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu çizgi nasıl çıkartılıyor ?

OzZ_DesigN

🌱Yeni Üye🌱

arkadaşlar resmin tam ortasında çapraz çizgi var sanırım ölçü çizgisiydi onun nasıl çıkarıldığını söylermisinizi kafayı yedim

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çizginin herhangi bir yerinde üzerine tıkladığında aktif olur, delete edip silebilirsin. umarım doğru yönlendirdim, resim küçük, seçtiğim kadar fikir verebiliyorum.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaş o çizgiyi kaybetmiş sanırım tekrar nasıl çıkarabilirim diye soruyor yanlış anlamadıysam :) ?

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
o halde hokuusss pokusss :))
Grafishop doğru anladıysa, sol kenardaki ya üstteki cetvel görüntülerinden mouse ile tıklayıp ekranın ortasına sürükleyerek çizgi çıkartıyoruz. Çıkmamakta direniyorsa View mönüsündeki "Guidelines" aktif olmayabilir. tıklayarak yanında tik atılmasını sağlayın sonra tekrar deneyin. Hatta aktif olduktan sonra aslında görünmeyen ama daha önce çıkartılmış bir çok guideline da meydana çıkabilir, gereksizleri silebilirsin.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
evet açık değilsede wiewden rulers yazana tıkla üstte ve solda rakamların çıktıgı alanlara tıklayarak çizgiler çekebilirsin.
çizgilerin üstünede bir kez tıklayarak yön verebilirsin.

OzZ_DesigN

🌱Yeni Üye🌱
o halde hokuusss pokusss :))
Grafishop doğru anladıysa, sol kenardaki ya üstteki cetvel görüntülerinden mouse ile tıklayıp ekranın ortasına sürükleyerek çizgi çıkartıyoruz. Çıkmamakta direniyorsa View mönüsündeki "Guidelines" aktif olmayabilir. tıklayarak yanında tik atılmasını sağlayın sonra tekrar deneyin. Hatta aktif olduktan sonra aslında görünmeyen ama daha önce çıkartılmış bir çok guideline da meydana çıkabilir, gereksizleri silebilirsin.

Bahsettiğim bu çizgi mouse ile hareket ediyor. Hizalama çizgisinden bahsetmiyorum :)