Neler yeni

Bu efekt nasıl veriliyodu ya :D

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben kendi resmimi şu alttaki adamın yüzü gibi yapacağım ama nasıl yapılıyor?

Che-guevara-tee.jpg

Adamın sadece bazı yüz hatları gözüküyor. Ve siyah beyaz. Nasıl yapılıyor acaba?

Benzer konular

Flöresan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Exposure ve Black&White Ayarlardan da yapılıyor ama bunun gibi olmuyor. Bunu da ekleyeyim.

emrearibulan

🌱Yeni Üye🌱
bunu aslında yapmanın en basit yolu paint ile yapmak. resmi açıp bitmap olarak kaydedersen bu sekilde yapar. daha sonra tekrar açıp jpg olarak kaydedebilirsin veya photoshop ile istediğin ayarlamaları yapabilrisin

oguzaybar

🌱Yeni Üye🌱
Resmi göremiyorum ama linkten che guevara yazılı olduğunu gördüm tahminimce bu bir silüet. Şöyle bir yöntem izleyebilirsin. Önce photoshopta siyah beyaza çevir sonra Levelstan midlletonesları yok et yani sadece net olarak siyah ve beyaz renkleri gör. Daha sonra bu imajı iyi bir çözünürlükle kaydet. Illustratorda live trace yaparak veya üzerinden istediğin hatları çizerek elde edebilirsin.

teletabi

🌱Yeni Üye🌱
photofiltre studio X Adlı programı indir zaten çok yer kaplamayan ve 10-15 saniyede yüklenen bir program...Bu kadar uğraşmana gerek kalmadan burdan yapabilirsin..:)

İşaretlediğim seçenekleri seçtikten sonra resmini boyaman yeterli..;)..