arkadaşlar bu fontun ismini bilen varmı varsa ismi ne yardımlarınızı bekliyorum
R reis reklam 07 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 24 Ocak 2010 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 13 Tem 2011 #1 arkadaşlar bu fontun ismini bilen varmı varsa ismi ne yardımlarınızı bekliyorum Son düzenleme: 13 Tem 2011
morgri 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 17 Kas 2010 Mesajlar 72 Tepkime puanı 2 14 Tem 2011 #2 Gökhan TEKİN' Alıntı: Tüm "Font" İstekleri Bu Başlık Altında Yapılacaktır. Lütfen ayrı ayrı konu açmayınız. İsmini bilmediğiniz ve bulamadığınız olan fontları bu konudan isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Font İstek / Font Yardım Genişletmek için tıkla ... Aradığınız font hakkında bilgim yok... Bundan sonra adını öğrenmek istediğiniz fontu yukarıda belirttiğim konuda isteyin lütfen...
Gökhan TEKİN' Alıntı: Tüm "Font" İstekleri Bu Başlık Altında Yapılacaktır. Lütfen ayrı ayrı konu açmayınız. İsmini bilmediğiniz ve bulamadığınız olan fontları bu konudan isteyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Font İstek / Font Yardım Genişletmek için tıkla ... Aradığınız font hakkında bilgim yok... Bundan sonra adını öğrenmek istediğiniz fontu yukarıda belirttiğim konuda isteyin lütfen...