Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bu kullanımlardan en uygun olanı hangisi ?

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlgili işletme inşaat üzerine faliyet gösteriyor. Kendi firmamız.M harfiyle iki farklı büyüklükteki yapının yanyana tasvirini yapmaya çalıştım, "ne alaka" ise lütfen çekinmeden söyleyin. Hem ikon hemde yazıkarakteri olarak düşünülebilir. Size göre hangisi daha iyi görünüyor ?

eminyap.jpg

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Herhangi birini seçmeyeceğim fakat renk geçişleri uygularsan veya renklerde biraz düzenleme yaparsan daha hoş durur diye düşünüyorum.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışma CMYK yüklenmiş galiba.
Görünmüyor.

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bence sıfırdan birşeyler yap eminim daha iyisin yapabilirsin.
firmanın ismini mi yazmak istedin pek anlamadım eline sağlık

karakura12

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yazı rengi bence biraz kötü. Daha uyumlu renklerle çalışmalısın. Çalışma olarak 4. güzel duruyor ve mantıklı ;)

hunterboy

♾️Grafik Gurusu♾️
renkleri değiştrebilirsen birde öyle bakabilirmiyiz?

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Bence renkler üzerinde değişiklikler yapın, "M" harfi ile bir yapıyı temsil ettirme düşünceniz oldukça hoş fakat bu çalışmada istediğiniz amaç gerçekleşmemiş, açıkçası ilk baktığım da zihnimde herhangi bir yapı oluşmadı ve inanıyorum ki biraz daha fazla uğraşarak çok güzel sonuçlara varılabilir. Bol başarı diliyorum....

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herhangi birini seçmeyeceğim fakat renk geçişleri uygularsan veya renklerde biraz düzenleme yaparsan daha hoş durur diye düşünüyorum.
Renk geçişi düşünmüyorum. Çokda vakıf değilim açıkçası, baskıda sorun yaşamamak adına olabildiğince temiz bir şey yapmak istedim. Teşekkür ederim.

Bence sıfırdan birşeyler yap eminim daha iyisin yapabilirsin.
firmanın ismini mi yazmak istedin pek anlamadım eline sağlık
Bütün işi Molot Regular yazı tipinin altı tane U karakterini kullanarak yaptım. Bu anlamda bence bu sıfırdan yapılmış bir çalışmadır. Evet firmanın adı yazıyor Emin. İlgi alaka için teşekkürler.

Çalışma CMYK yüklenmiş galiba.
Görünmüyor.
@muratdemirci'nin de dediği gibi çalışma görünüyor biraz beklemek geriyor da, ben çok önemsediğim halde sizin yorumunuzu göremiyorum.

Yazı rengi bence biraz kötü. Daha uyumlu renklerle çalışmalısın. Çalışma olarak 4. güzel duruyor ve mantıklı ;)
Renkler monitörün azizliği, görseli oluşturdukdan ve yükledikden sonra farkettim. Misalen yeşile çalan yerleri gri olarak düşünmüştüm. Tıpkı buradaki gibi 15-20 tane farklı renk kombinasyonları deneyeceğim alt alta. Alaka için teşekkürler. Bu iş için uygun olabilecek RGB CMYK değerleri varsa bilmek isterim ?

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bence renkler üzerinde değişiklikler yapın, "M" harfi ile bir yapıyı temsil ettirme düşünceniz oldukça hoş fakat bu çalışmada istediğiniz amaç gerçekleşmemiş, açıkçası ilk baktığım da zihnimde herhangi bir yapı oluşmadı ve inanıyorum ki biraz daha fazla uğraşarak çok güzel sonuçlara varılabilir. Bol başarı diliyorum....
Teşekkür ederim iyi dileklerin için. M meselesini dikkate alıcam. :)

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renkleri değiştrebilirsen birde öyle bakabilirmiyiz?

İlk görseli düzeltemiyoruz 60 dakika diye bir sınır koyulmuş. Ama yönetici arkadaş, buradan değiştirebilir sanırım, aynı zamanda soruna cevap vermiş oldum. :)
eminyap.jpg

emredb

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olumlu ya da olumsuz hiç fark etmez, daha fazla yorum lütfen :)