Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar Aşağıdaki resim'i nasıl bu şekilde yapmışlar araştırdımda pek bulamadım birşeyler bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilirmi saygılarımla
açıklamanız net anlaşılır gelmedi bana pardon .... konunuza dönecek olursam photoshop da yüz temizleme var fakat bunun gibi durmuyor evet değişik bir durum fotoğraf makinasından olduğunu düşünüyorum kaliteli bir fotoğraf makinası kadrajı iyi yakalanmış hiç o konu adı altında araştırma yaptınız mı. ben de merak ettim doğrusu bulursam paylaşacağım size de.
Fotograflari bu hale getirmek icin fotograf cekilirken nasil cekildigi bile onemli. Onun disinda Dave Hill'in fotograflarinin tarzi var biraz. High Pass kullanilmis gibi. Ve Dodge&Burn yapilmis.
Skin retouch diye araştırırsan çeşitli tutorial videolar çıkar bunun hakkında. Bir iki dokunuşla halledilen işler değil sırf bu işi yapan insanlar var tek işi retouch yapmak. Profesyonel retouch teknikleriyle bu hale geliyor bu resimler.