Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

bu odada acil kelimesini kullanan her 3 kişiden biri vurulur

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
katil.jpg

İlk tipografi çalışmam olup hertürlü eleştiriye açığım. Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin. Şimdiden teşekkür ederim.

:sweating:

hllyyc

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.grafiking.com
Üst kısmı biraz daha kalınlaştır.ince kalmış."kullananla-her" kelimesini yer değiştirsen daha kolay okunur gibi.ve "1'i" olan kısmı ters çevir bence.güzel çalışma beğendim :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Başlığınız çok dikkat çekici.:) "Bu nedir?" diye merak uyandırıyor.:)

Tipografiye gelince; kelimelerdeki harf aralıkları arasında belirgin farklar var. Bazıları çok yapışık bazıları ise onlara oranla çok ayrık. Bir de "1'i" ni tam ters olarak yapsaydınız nasıl olurdu?

Genel olarak güzel bir çalışma, tabi tipografi ustaları bunu daha iyi yorumlayacaktır.:)

İyi çalışmalar dilerim.:)

bweijk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Başlığınız çok dikkat çekici.:) "Bu nedir?" diye merak uyandırıyor.:)

Tipografiye gelince; kelimelerdeki harf aralıkları arasında belirgin farklar var. Bazıları çok yapışık bazıları ise onlara oranla çok ayrık. Bir de "1'i" ni tam ters olarak yapsaydınız nasıl olurdu?

Genel olarak güzel bir çalışma, tabi tipografi ustaları bunu daha iyi yorumlayacaktır.:)

İyi çalışmalar dilerim.:)

"1" şarjör uzantısına benzetmek için öyle bıraktım. ama tavsiyenizi deneyeceğim.

Harfler arası boşluk konusunda haklısınız. Çalışmamı yaptıktan sonra ilk kez gören birisi gibi gözlemleyemiyorum çalışmamı. Yüklerken bana çok düzgün geliyordu harfler.

yorumlarınıza teşekkür ederim çalışmamı düzeltip odama asmayı düşünüyorum bunu malum her grafikere lazım...:wink:

muss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok güzel olmuş elinize sağlık

grafi_2010

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
valla sen bu işi bırak ya gerçekten kötü

design_tolga

🌟Usta Tasarımcı🌟
böyle bu işi bırak diye yapılan eleştirilerle arkadaşlarımızın hevesini kırmayalım.ve ilk denemye göre cok iyi işi bırak diyen arkadaşım sen yapta onu görelim bize resimli bi anlat bilginden faydalanalım

guvenmx

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.sukrucerci.com
yerinde olsam ne yapardım biliyormusun dur anlatayım. ACİL KELİMESİNİ KULLANAN HER KİŞİDEN 1i VURULUR. bunu çalışma alanın üstüne slogan gibi eklerdim. alt kısmında ise acil kelimeleriyle oluşan yada konuşma kelimeleriyle oluşan bir silah formu çıkartırdım.

Başarılar diliyorum. Bol tasarımlı günler diliyorum.

LEMANYAK9

🌱Yeni Üye🌱
bir kaç deneme sonrası daha iyi olcağına inanıyorum heves kırmayalım cidden bence ...

akinsenoc

🌱Yeni Üye🌱
Başlarda güzel gitmişsin, sonlara doğru bozmuşsun bütün kompozisyonu.

Mayiisa

🌱Yeni Üye🌱
bu işi bırak diyen arkadaş işe başladığında bir typography ustasıymış sanırım. çalıştıkça daha güzel şeyler çıkacağına eminim.

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
emeklemeden yürünmez felsefesi için tam yeridir şu an :) yılmadan yorulmadan devam çizmeye, tasarlamaya, kurgulamaya durmak yok elbet bir gün yaptığın işlerde ki eksik kısımlar azalıp, artık eksiksiz vede başarılı işler sunacaksın....

bu arada belirtmeden geçemeyeceğim fikir çok şık bir o kadarda konu başlığın dikkat çekici eksikleri yada hataları ne olursa olsun paylaşma cesaretinden dolayı ben beğendim....