Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bunu bir türlü öğrenemedim !!!

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar aylardır aşağıdaki pdf dosyasını nasıl bu hale getırırım bulamadım. aşağıdaki linkden indirip bakabilirseniz sevinirim. şerit olarak çizilmiş kısımların ustune tıklarsanız yada kutucuklara ne demek ıstedğimi anlarsınız. benden de boyle bır form hazırlamamı ıstedıler ama hala yapamadım :(

https://rapidshare.com/files/512940509/Credit Card Authorization 2012 - Fillable.pdf

Yardımlarınız için teşekkürler...

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Paylaşılan adreste sorun var sanırım dosyaya ulaşamadım ...

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
bunun için kod bilmeye gerek yok Acrobat X Pro yada Indesign programlarını bilmek yeterli .. Photoshop yetersiz bu çalışma için...

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Acrobat X Pro da yapılabileceğim söylendi ama nasıl ? anlatabılecek biri var mı?

N.design

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.stropiyerci.com
Umarım yardımı dokunur...
Etkileşimli Pdf Formu Nedir

Varolan formları akıllı form alanı tanıma özelliğiyle kolayca doldurulabilir PDF formlarına dönüştürebilirsiniz veya bu formları dahili şablonları kullanarak kendiniz kolayca tasarlayabilir. Verileri hızlı bir şekilde toplayabilir ve analiz için elektronik çizelgelere dışa aktarımını sağlayabilirsin. Böylece size gelen yanıtları kolayca izleyebilir ve yönetebilirsiniz.
acrobatetkilesim1.jpg

Öncelikle Pdf formu oluşturmak istediğimizi belirtmeliyiz.
acrobatetkilesim2.jpg

Pdf Formu haline getirilecek dosyaları belirteceğiz.Görüldüğü gibi sadece pdf dosyalarını değil aynı zaman kelime işlem(word gibi) ve Hesap işlem(excel gibi)dosyalarınıda seçebiliriz.
acrobatetkilesim3.jpg

Seçtiğimiz kelime işlem (word doc)dosyası pdf dosyasına otomatik çevrilerek form haline getiriliyor.
acrobatetkilesim4.jpg

Etkileşimli form haline getirdiğimiz belgemizi sağ tarafta bulunan distrube butonuyla yayına alabiliriz.

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
n4OXF.jpg

çok çok teşekkürler ama bende olmadı boyle bir sorunla karşılaştım benım adobe x pro deneme sürümü ondan olabilir mi? bu kutucuğa evet diyince de aşağıdaki gibi bir kutucuk çıkıyor

iySyc.jpg

secem

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar hallettım sonunda. teşekkürler N. desing senın sayende.
hepinize kolay gelsin

harunirgin

♾️Grafik Gurusu♾️
Peki senin karşılaştığın sorunu nasıl çözdün? Deneme sürümü olduğundan mı hata veriyormuş?