Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Burç Atak Mühendislik Logo çalışması

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
buratakmhendislik.jpg

Arkadaşlar merhaba. bir müşterimize logo yaptım. ama çok kararsızım. resimde de göreceğiniz üzere 9 tane logo var. elbette müşteriye bunların hepsini göstermiyeceğim:D zaten 3 tanesi aynı ama renkli. şimdi hazır siz bakıp yorum yaparken bir de soru sorayım:) maksimum 2 renk kullanmam gerekiyor. kararsız kaldım. bazı logoları hem tek hem çift renk kullandım. sizce tek renk mi çift renk mi olsun? bu arada renk seçeneğim pek yok denebilir. kesinlikle lacivert olmak zorunda iki renk olursa onu istediğim gibi kullanabilirim :) yardımlarınızı esirgemeyin arkadaşlar. pazartesiye 3 tanesini seçip sunmak istiyorum. daha bu işin kurumsal kimliği var:)

bu arada yazmayı unumuşm 5 ve 6 yı beraber düşündüm. yani tek amblem kullanırken 6 numara ikisini bir arada kullanacapım zaman 5 numara gibi.

Son düzenleme:

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
3 numara fena değil ama A harfine benzeyen şeklin üstüne gelmiş yazılar ve çirkin duruyor. Bence o şeklin sağ tarafındaki uzantıyı yarıdan kes böylece B harfi kurtulmuş olur.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
3 numara fena değil ama A harfine benzeyen şeklin üstüne gelmiş yazılar ve çirkin duruyor. Bence o şeklin sağ tarafındaki uzantıyı yarıdan kes böylece B harfi kurtulmuş olur.

evet haklısın hiç düşünmemiştim kesmeyi keserek bi deneyeyim nasıl duracak:)

bur2n.jpg

dediğin şekilde düzenledim gerçekten daha hoş durdu bence de. diğer arkadaşların fikirlerini de bekliyorum:)

Son düzenleme:

vasili_zaitzev

🏆Pro Tasarımcı🏆
4 numara güzel bence,2. renk olarak da gri düşünebilirsin kolay gelsin ;)

ShellByMrt

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence vaktin varsa sıfırdan birşeyler dene.

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu seceneklerın arasında 4 numara derım..ama zaman sorunun yoksa bırkac alteratıf daha yapmanı onerırım.basarılar.

tdogan86

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.fenomen.web.tr
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar. tam yenib rişeyler çizmeye karar vermiştim ki şirket içinde birşey duydum ve vazgeçtim:( söylemeye bile utanıyorum sebebini yakıştıramayıorum yani o sebeple 3 numaralı logo beğenildi ve kurumsal kimlik olarak uygulandı.