Bu resimdeki efekti nasıl yapabilirim ?
S saliharmagan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Ağu 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 9 Ağu 2012 #1 Bu resimdeki efekti nasıl yapabilirim ?
gulli 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 26 Ocak 2008 Mesajlar 806 Tepkime puanı 17 Web sitesi vk.com 9 Ağu 2012 #2 Blur efekti Filter>Gaussian Blur İki katman oluştur üstteki katmana Blur efekti uygula sonra aynı katmanda İstemediğin yerleri "Eraser Tool" Aracı ile sil
Blur efekti Filter>Gaussian Blur İki katman oluştur üstteki katmana Blur efekti uygula sonra aynı katmanda İstemediğin yerleri "Eraser Tool" Aracı ile sil
S saliharmagan 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 9 Ağu 2012 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 9 Ağu 2012 #3 Resmin gerçeği ile arasında renk farkı var .. resimdeki beyaz gibi efekten bahsediyorum ben , zaten foto orjinalı arkaları blurlu adamların.
Resmin gerçeği ile arasında renk farkı var .. resimdeki beyaz gibi efekten bahsediyorum ben , zaten foto orjinalı arkaları blurlu adamların.
reborn 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 14 Ocak 2009 Mesajlar 551 Tepkime puanı 4 9 Ağu 2012 #4 Aradığın cevap burda vardır umarım. Photoshop: Face Blur Effect (Awake) - YouTube