Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Bursa logo yarısması sonucu

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
BURSADA DUZENLENEN YARISMADA BIRINCI OLAN LOGO

logo.png

RESMİ GOREMIYENLER VEYA INVEST BURSA GORENLER ASAGIDAKI LINKTEN GOREBILIRLER.

T.C. Bursa Valiliği

1. Yarışmaya katılan Logo Tasarım ve Sloganları arasında yapılan değerlendirmede;

İlimizin tarih, Kültür ve Turizm değerlerini en iyi ifade edebilecek düzeyde ve Bursa'mızı bütünüyle en iyi şekilde temsil edebilecek yeterlilikte bir Logo Tasarımına ve Sloganına rastlanılmamıştır.

2. Ancak; Yarışmacılardan "Forum Tanıtım" tarafından yapılan rumuzu "Forum 1" olan Logo Tasarım ve Sloganın Bursa Valiliği tarafından kurulan Bursa Kültür , Turizm ve Tanıtma Birliği Kurumsal kimliğinde kullanılmasının uygun olacağına ve ödüle değer bulunduğuna oy birliği ile karar verilmiştir.

SLOGAN : TUM ZAMANLARIN,GUZEL SEHRI BUKDAR YARATICI BIR SLOGAN GORMEDIM HAYATIMDA :D:D:D bu ısten barı artık elınızı ayagınızı cekın .... gercekten emek vererek katıldıgım ıcın cok pısmanım bıdaha bole ınsanlara bole organızasyonlara gereken degerı verıcem...

katıldıgım logo :
bursalogo.jpg

BIZ BUNLARA BUKDAR DEGER VERIP YAPTIKLARINA KATILARAK DESTEK OLUYORKEN BUNLAR BIZE SANS VERIYOMUS GIBI KANDIRMASI CANIMI SIKMAYA BASLADI. SECILEN LOGO SAHIBINE SAYGISIZLIK ETMEK ISTEMIYORUM AMA BU BOLE BI YARISMADA BIRINCI OLABILECEK BIR LOGOYSA BEN BIDAHA CIZIM YAPMIYACAGIM.

Son düzenleme:

Benzer konular

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Logo pdf sınde yazan madde

yarısmanın adı : Tc. Bursa valiliği logo ve slogan yarışması

yarısmanın adına bakıyoruz VALİLİK LOGO YARISMASI, ıstenılen seyın bursa tanıtma bırlıgıne yapılacak olan logo oldugunu anlıyorz yarısma bıtınce, bole sacmalık olmaz...

Konusu : Bursa valiligi kurum kimliğinde kullanılacak, özgün amblem/logonun ve sloganın tasarlanmasıdır.

nerde bu maddelerde turızım tanıtma bırlıgıne yapılacagı yazıyor. Goz gore gore danışıklı dovus yapılmıs. yazıklar olsun.

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Kazanan logoyu görünce haksızlığa uğradığını anlıyorum. Bence senin logon favoriydi. Ama her insanda tasarım zevki, göz zevki olmayabiliyor. Bu ruh her insanda maalesef mevcut değil. Sen elbette vazgeçmeyeceksin tasarlamaktan. Bakış açını, çizgini beğeniyorum. Böyle küçük yarışmalar için büyük yeteneğini yitirme...

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
benım amacım cızım degıl ya ıltıfatların cok saol ama yarısma pdf sınde bırtane turızım ve tanıtma bırlıgı ısmı gecmıyor yarısma ısmı bursa valılıgı logo yarısması bı bakıyoruz valılık logosu ıstenmıyormus herkes valılık logosu calıstı. benım anlatmak ıstedıgım burda kıskanclık degıl emek hırsızlıgı bılerek yapılan bır yanıltma. TURIZIM VE TANITMA BIRLIGI ISMI BIR KERE BILE YARISMA SARTNAMESINDE GECMIYOR VE ADAMLAR BIZDEN BU KURUMA LOGO YPAMAMIZI ISTIYORMUS .

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
VillageCrafter senin logon çok güzel olmuş gerçekten...bir şehre en güzel yerinden böyle dokunulurdu...ancak unutma ki böyle işlerde siyaset hep olacaktır...ben yaptığım katalogta kapak için çizdiğim elleri poşetli kadın figürünü kaldırmam istendiğinde de böyle sinirlenmiştim:) ama bu kadar üzülme...arada bir o logoyu aç sonra kendi tasarımına bak...çok mutlu olacaksın...iyi günler dilerim...emeğin takdire şayan...

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yazık olmuş gerçekten emeğine ama devlet işleri hep böyle gidiyo malasef bu ülkede bence sen zaten kazanmışsın ama bu fikir on numara

altankzn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bursaz.jpg

Bu da benım logomdu...

Kusura bakma selim ama logo içih cok fazla detaylı bence çalışman baskı kullanılabilirliğini düsünmen gerek yaparken bi zarfta kullanılacakken logo küçüldüğünde bile anlaşılabilr olmalı başarılar

Barış Akgün

🌟Usta Tasarımcı🌟
yorumlar ıcın tesekkurler arkadaslar dedıgınız gıbı dusundugumde verdıgım onemın yarısmanın sonucu gorunce cok fazla oldugunu dusunerek gerek olmadıgını dusundum. NE EKERLERSE ONU BICERLER...

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
logoya birşey demiyorumda bu kadar berbat bir slogan hayatımda görmedim.
benim sloganımda bu

Son düzenleme:

Palaman

🌱Yeni Üye🌱
Benim sloganım "Bursa, Türkiye'nin kubbesi"ydi maneviyat dolu bir şehire bence yakışırdı ama gerçekten logo da sloganda berbat seçilmiş böyle jurilere çalışma göndermek ne kadar doğru kazanan logo iki çizgi ortada Bursa hadi al 3000 Tl :swear:

hknmbn

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.siluettanitim.com
Webdeki Atatürk we Yanındaki walilik Yazısı Daha Anlamlı Olmuş :D iyi ki wazgeçmişim :D

2dk Sürmemiştir Sanırım Seçilen Logomsu Şey.Brush Destekli Olmuş we Çok Anlamlı Hakkaten Bursa İçin Arkaya bi Yelkenli fln da Ekleselermiş Olcakmış. :D

Takılma Hoca Boşwer Arşiwe Gönder ara Ara Seyreyle..

CyberPolice

🌱Yeni Üye🌱
Neyi Tartışıyoruz

Bu yarışmaya bende katıldım ancak benim için logonun nerde kullanılacağı değil verilen ücret önemlidir..

Sizin logonuz seçilseydi parayı alsaydınız ne amaçla kullanılacağı konusunda eminim ses çıkarmazdınız..

Gereksiz tartışmalar yapmayalım bence.

Ayrıca şu açıklamayı yapayım şartnamede logonun Valilik olarak değil bursayı anlatan bursa logosu istendiği yazıyor. logo hazırlayıp altına T.C. Bursa Valiliği yazarsanız elbette dikkate alınmaz.

Valilikler logo kullanmaz Valilikleri acak Türk Bayrağı temsil eder.

hayabusa.69

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yarismalar hikaye. calismalari belese getirme gaye :D

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu yarışmaya bende katıldım ancak benim için logonun nerde kullanılacağı değil verilen ücret önemlidir..

Sizin logonuz seçilseydi parayı alsaydınız ne amaçla kullanılacağı konusunda eminim ses çıkarmazdınız..

Gereksiz tartışmalar yapmayalım bence.

Ayrıca şu açıklamayı yapayım şartnamede logonun Valilik olarak değil bursayı anlatan bursa logosu istendiği yazıyor. logo hazırlayıp altına T.C. Bursa Valiliği yazarsanız elbette dikkate alınmaz.

Valilikler logo kullanmaz Valilikleri acak Türk Bayrağı temsil eder.
Valilikler logo kullanmazmı:surprised: Bunlar ne

TC
BURSA VALILIGI
LOGO TASARIM VE SLOGAN YARISMASI SARTNAMESI

YARISMANIN ADI :
TC. Bursa Valiligi Logo Tasarim ve Slogan Yarismasi

AMACI :
Bursa Ilinin; Tarih, Kultur ve Turizm Degerlerini en iyi sekilde yansitmaktir

şartnameyi bir incelersen ne yapılmak istendiğini ortaya ne çıktığını daha iyi anlarsınız . Ayrıca siz ücret kısmına takılmışsınız ben eminimki bir çok kimse yarışmayı kazanayımda ücret o kadar önemli değil gözüyle bakar.Önemli olan yarışma kazanmak

CyberPolice

🌱Yeni Üye🌱
cevap

bazı illerin bu tarz yaklaşımları olabilir ama bu ülkede cumhurbaşkanlığı ve Valilikleri Bayrak temsil eder.. Bunu bilir bunu söylerim illerin sitelerine bakacağınıza bir bilene sorun ben

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
bazı illerin bu tarz yaklaşımları olabilir ama bu ülkede cumhurbaşkanlığı ve Valilikleri Bayrak temsil eder.. Bunu bilir bunu söylerim illerin sitelerine bakacağınıza bir bilene sorun ben

Bir ili sadece bayrak ve o ülkenin milli değerleri temsil etmez. O ilin Yerel(mahalli) kültürel özellikleride temsil eder.Sizin logo anlayışınız öyle olabilir.Benimkide böyle. size sayısız örnek gösterirdim dünyadan ama. birazda kendiniz araştırın bence saygılar.

CyberPolice

🌱Yeni Üye🌱
cevap

İli temsilen söyledilerinize katılıyorum ben kurumu temsilen bayrak diyorum burda yanlış anlaşılma olmasn..

Logonun altına Bursa Valiliği yazarsanız bu kurumun logosu olur bence

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
İli temsilen söyledilerinize katılıyorum ben kurumu temsilen bayrak diyorum burda yanlış anlaşılma olmasn..

Logonun altına Bursa Valiliği yazarsanız bu kurumun logosu olur bence

aslında çok gereksiz bir tartışma yukarıda size iki tane örnek verdim.Tc. mardin valiliği tipografiyi yalın kullanırsanız.Kurumu temsil eder.Üstündeki amblemde o ilin kültürel özelliklerini.ikisinin bir arada kullanılmasında yasalar müsade etmese kulanamazsınız zaten.bu kadar basit

ben yarışmaya bu 2 logoyla katıldım yani sizin düşüncenizde yalın sade oldu.Ama her zaman sade olacak diye bir şey yok

Son düzenleme: