Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

C.E.C Motor Firma Logosi Ilginc bi yapim

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaslar yeni firma acilcak ve bana denilen "c" le tekerlek ve e ile motorun formunu yapmami istediler ve güzel bi logo ypamami istediler 2 3 saat üzerinde calisdim ama nedense kenndimi acemi gibi hiss ediyorum güzel bir sey cikaramadimi düsünüyorum yorumlariniz nasil nerde ne yapmam gerekdiginizi söylerseniz yardimci ollursaniz cok makbulle gecer grafikerci arkadaslar
asdasdrce.jpg

bana sanki eksikler varmi gibi me geliyor ne oldugunu bi türlü anliyamadim doru düzgün olmadigini ama sorun nerde odlugunuda cözemedim web programciyim bide grafikle urasinca tam deli oluyor insan

uysaltimsah

🏆Pro Tasarımcı🏆
c'ler için daha yuvarlak hatları olan bi font kullanıp harflerin üst kısmınada motorun şekline göre tamamlayıcı bir kütle leke etkisi koyarsan daha toparlanır bence.en azından denemeye değer.:) üzerinde uğraşırsan çok güzel bir iş çıkcak sonunda bence.

IamRock

🌱Yeni Üye🌱
Bu discovery channelda yayınlanan Amerikan chopper programının logosu..

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende dün arasdirirken buna benzer bi logo gördüm ama onunla bunun kesinlikle alakasi yok tamen kenndi yapimimdir logo mantiki aynidir harflerine logo motor logosi yapmak ama bi kisi de olsa o logo ya benzetiyseler tamen degisdirmek zorunda kalicam.. :( neyse baska türlü yapmaya calisayim belki hazir haly davidsin motora bakarak :) oda patent sorunu olur mi sizce arkadaslar ?

Rkan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mikemmel yakalamışsın ama he :D

ayrıca logoyu kendin yapmış da olsan fikir başkasının.Bence etik değil değiştirsen iyi olur

Evet haklisin. ama bana denilen bu oldu yani sonucda bende ayni mantiksald abi logo istenildi benden formu felan farkli olcak artik

Pınar Bozdemir

👑Efsanevi Grafiker👑
birşey diyebilirmiyim bu logoyu siz kendinizmi çalıştınız ?

Bu logo sanki "discovery channel" da motor tasarımı yapan bir dizi var.O dizinin logosunun neredeyse aynısı olmuş :(
Ben o diziyi izliyorum ve neredeyse aynı :(
saatlerce uğraştınız öylemi :(
inanmayanlar buyursun baksın

american chooper logo - Google Görseller

Son düzenleme:

albay

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba evet gerçekten banada tanıdık geldi.
ben derimki tamamen yaratıcı olalım,kendi bilgileriniz doğrultusunda hareket edersenız daha iyi olur.hem kendinizi biraz daha geliştirirsiniz.Yaratıcı yönünüz ve hayal gücünüzün de daha da kuvvetleneceğine inanırım...

dfree

🌟Usta Tasarımcı🌟