Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

c panel sorunu

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar sitemi dreamwaver ile hazırladım AliEmre arkadaşımızın videolarından yararlanarak tabi kendisine teşekkür ederim buradan.Filezilla'dan siteyi ftp olarak yükledim fakat şuan ne yapmam gerektiğini bilmediğim için ana sayfayı adres çubuğuna yazınca siteye ulaşamıyorum. Ne yapmam konusunda bir fikri olan arkadaş var mı acaba?

ferdelance

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yaptım şahane oldu :) şimdi benim gibi yapamayan arkadaşlarım için kısaca anlatayım:

Öncelikle sitemizi hazırlarken vermiş olduğumuz resimlerin adreslerini kontrol ediyoruz. images/resim1 şeklinde olması lazım ki sunucuya attığımızda sorun çıkarmasın. Filezilla ile sunucuya dosyaları gönderirken ana sayfada public_html diye bir klasör oluşturmamız gerekiyor. Ve bütün yapmış olduğumuz çalışmayı bu klasörün içine kopyalayıp bu klasörüde sunucumuza gönderiyoruz. Ve işlem tamam. Yapamayan arkadaşlar olursa bilgim yettikçe cevaplamaya çalışırım ben cevap veremez isem muhakkak bilen bir arkadaşım yardımcı olur zaten.

Ogre

🌱Yeni Üye🌱
public_html zaten yoksa bu hostcunun sorunu senlik bir durum yokki bu cpanel'lerde , yanlış bilgi vermiyelim pleks panel kullanan arkadaslar httpdocs klasörüne aticaklar , ana dizinde yaptiginiz işlem ana dosya adı uzantisi .php yada .html olursa görüntü zaten sağlanir ,

iyi çalışmalar

hokiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
niye www dosyasina atsa olmuyormu:)
birde pcfaresi niye o kadar guldun