Herkese slm arkadaşlar işe başlayalı bir hafta oldu ve benden böyle bir tasarım yapmam istendi bu eski afiş cafe için ne tür bir çalışma yapabilirim yardım ederseniz inan ki çok sevineceğim tıkandım kaldım :S
çooooook karışık olmuş ya bakarken başım ağrıdı bence olmamış sade çalışma yap tasarıma baktıkça gözlerim yoruldu
işde onu anlatmya çalışıyorum yha bunu eskiden böyle yapmışlar adamlar benden mükemmel bir çalışma bekliyor yemekler ayrı bir sayfada içecekler ayrı bir sayfada olsun dio bende corelden almayıyom açıkcası yardımlarınızı bekliyorum
biz sana sıfırdan bişey yapman için bilgiler veremeyiz şunu şöle yap bunu böle yap gibisinden.. forumda onlarca örnek var bu türden, vaktini ayir hepsini teker teker incele, yapilan yorumlara bak.. en son sen kendin birşey yapip buraya koy ki, bizde ona göre nelerin doğru olup olmadiğini tartişalim.. ayrica corel'de yapmak zorunda değilsin, hangi programdan anliyorsan ondan yapacaksin.. yok hiçbirinden anlamiyorsan programlarin, o zaman bireysel destek alacaksin arkadaşim.. kolay gelsin..
:S coreli biliyorum ama sizler kadar iyi deilim fhotopdan biraz anlıyorum aslında staj dayım daha ama destek alabilecegim biri yok oyüzden destek olarak bu siteyi öneren birisi oldu