Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

CAFE SİON ADINA yapılan bır çalışmam

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
TCbjK.jpg

Benzer konular

mtnshn

🌱Yeni Üye🌱
Güzel görünüyor ellerinize sağlık..

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
C hargi G olarak okunuyor, ayrıca kıvrımları çok ince size sorun yaratabilir.Başka fontlar denemelisiniz.
Renk olarak mavi hoş fakat ton olarak çok sönük kalmış.Kırmızının ve mavinin canlı tonlarını kullansanız daha göze çarpardı.
Son olarak C ve S harflerinin aynı boyutta olmaması beni rahatsız etti.
Elinize sağlık.

oomlet

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dostum ben kafenin sahibi olmuş olsam senden böyle bir çalışma gelse kabul etmem.
Peki neden? Öncelikle seni yerden yere vurmak için söylemiyorum tabi bunu
logo çizmek kolay bir iş değildir ve logoyu bitiridiğinde adam logoya baktığı zaman
bu bir cafe galiba diyebilmeli, yani orda eğer cafee sion yerine sadece sion yazmış olsa ben firmanın ne iş yaptığını bilemezdim, aşşağıda bir kaç farklı, sektörde lider firmaların logolarını koydum, hepsindeki ortak özellik logonun sade oluşu ve renklerin yaptığı işe uygun oluşu
başarıların devamını dilerim...

394XZJ7Gloria-Jeans-Logo.gif

logo_nescafe.jpg

88648_248.jpg

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
YORUMLARINIZI DİKKATE ALICAGIM
oomlet adlı arkadaşımın yapmış oldugu güzel eleştriden dolayıda ayrıca teşekkür ederim

sena biricik

🌱Yeni Üye🌱
bence çok hoş ve değişik bir çalışma alışılmışın dışında olması daha ilgi çekici bir hale getirmiş bence tasarım tek düze şeylerden çıkıp farklı şeylerle ifade edebilmektir bence elinize sağlık :)

fareliadam

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence koyu kahve renkleri uygularsan iyi olur

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
teşekkürler böyle güzel meslekdaşlarala bir çatı
altında bulunmak güzel duygu :)

djtornado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
oomlet arkadaşıma bende katılıyorum yapılan logo o firmanın içini yansıtması gerekmektedır yanı kafe ıle ilgili bir logoda bir fincan olması dahga mantıklı ve ozgun olur ama calısman genede guzel elıne saglık

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oomlet arkadaşıma bende katılıyorum yapılan logo o firmanın içini yansıtması gerekmektedır yanı kafe ıle ilgili bir logoda bir fincan olması dahga mantıklı ve ozgun olur ama calısman genede guzel elıne saglık

bende sizinle hem fikirdeyim ama alışagelmişin dışında bir çalışma olsun istedim :)

djtornado

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok farklı tasarımlar yapmak istiyorsan vectorel cizimlere bir goz at derim muthıs vectoreller var bunlardan yapabılrsen ıste o zaman baslı basına farklı bır yapıt olur.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık ama pek cafeyi andıran bir logo değil ;) arkadaşların görüşlerine bende katılıyorum...

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim

sherifhe

🌟Usta Tasarımcı🌟
guzel basarılı bır calısma olmus orda i nin noktasına kahve cekırdegı veya kucuk bı kahve fıncanı da olabılır belkı bı fıkır ıste bırde yazının alt kısmındakı renk bıraz acık kalmıs sankı daha mı belırgın olsa.
ama genel olarak şık bır calısma..
tebrık ederım..

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
guzel basarılı bır calısma olmus orda i nin noktasına kahve cekırdegı veya kucuk bı kahve fıncanı da olabılır belkı bı fıkır ıste bırde yazının alt kısmındakı renk bıraz acık kalmıs sankı daha mı belırgın olsa.
ama genel olarak şık bır calısma..
tebrık ederım..

Evella Teşekkür Ederim .
Yorumlarınız İNCE BİR TEBESSÜM etkisi yarattı :)
Önerilerinizi DİKKATE ALICAGIM SAYGILARIMLA

Dragon LEE

🌱Yeni Üye🌱
logo tasarım işinde genelde standartları olmasına karşın bunu aşabilmek ve kabul ettirebilmek güzel.. Yazım olarak Cafee doğru mu? dillere karşı farklılık gösterebiliyor, fakat alışık olduğumuz yazım genelde Coffee veya fransızca Café gibi.. hani bir yanlışlık olmasın babından diyorum.. Evet C harfi hafifden G gibi duruyor.. Yazı rengindeki degrade geçişi renkler aynen kullanılarak, ters yönde kullanılırsa yazı daha da belirgin durur diye düşünüyorum.. Üst açık ton, alt koyuya doğru olursa canavar gibi :)

lance

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
logo tasarım işinde genelde standartları olmasına karşın bunu aşabilmek ve kabul ettirebilmek güzel.. Yazım olarak Cafee doğru mu? dillere karşı farklılık gösterebiliyor, fakat alışık olduğumuz yazım genelde Coffee veya fransızca Café gibi.. hani bir yanlışlık olmasın babından diyorum.. Evet C harfi hafifden G gibi duruyor.. Yazı rengindeki degrade geçişi renkler aynen kullanılarak, ters yönde kullanılırsa yazı daha da belirgin durur diye düşünüyorum.. Üst açık ton, alt koyuya doğru olursa canavar gibi :)

evet ortaya daha farklı bişeyler çıkacagından emınım