evet tabiki arzu edilen okumaktır. eğitimini almaktır. ama bu meslekte yaratıcılık, yeteneğini konuşturma daha ön plandadır. kimseye yetenek öğretilemez. ya doğuştandır, ya gizlidir. sonradan çıkar. ama yetenek içinde saklıdır. ben bu meslekte gerçekten sanatını konuşturan grafikerlerin yaptıklarına gıbtayla bakıyorum, ve çok beğeniyorum. işte arkadaş yapmış,
konuşturmuş sanatını, bu iş bukadar olur, dediğimde mesleğin güzelliğinin farkına varıyorum. böyle çalışmalar yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum. evet kendini mu meslekte yetenekli görüyorsan okuluna da gitmelisin. Ben okuyamadım. güzel sanatlara gitmeyi çok arzu ederdim ama ozamanki maddi sıkıntılarım buna izin vermedi. keşke okuyabilseydim. daha güzel şeyler yapabilseydim. bir iki logo, bi ambalaj tasarımı, bi poşet tasarımından daha öteye gitmek isterdim. yapılanları gördükçe ben hiçbirşeyim diyorum hala,
allah vergisi bir yeteneğimi, köreltim. o yüzden okuyun imkanınız varsa lütfen okuyun. hep daha iyiyi hep daha güzeli yapmaya uğraşın. güzel örnekler bırakın ki sizden sonraki nesil sizin yaptıklarınızı takip etsin. ve daha güzelini yapsın.
herkese saygılar. sevgiler.