Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çakmak Ticaret çalışmam

hattori

🌱Yeni Üye🌱
akmakticarethal305d7.jpg

Yorumlarınız için teşekkür ederim...

Benzer konular

orkun.kozan

🌱Yeni Üye🌱
Kardeş öncelikle eline sağlık emek vermişsin, firma reklamı yapılırken firma nekadar ufak olrsa olsun tasarımcı için kurumsallık herzaman ön planda olmalıdır. kullandığın fontlar eğer firmanın adını sloganını ve firma sahibini adresini telafuz ediyorsa aynı olmasında fayda vardır burada benim gözlemlediğim firma sahibinin adında kullanılan font ve onun altında kullanılan slogan bir kere slogan yalnış yerde ve firma adı sağ tarafta kullandığın renklerin arasında sönük kalmış altt tarafta kullandığın referans firmalar senin firmanın önüne geçmiş benden bukadar kolay gelsin.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Halı, mobilya, çeyiz derken bunların arasına virgün konulması gerek miyor mu? Üst kısımdaki sarı-kırmızı renklerdeki kutular ile ne anlatmak istediniz? Eğer onlar küçükten büyüğe doğru ve içlerinde de mağazada olan ürünlerin resimleri konularak ve belirli bir perspektif verilerek gelmiş olsalardı, "Birçok üründen sadece 4 örnek" miş gibi bir izlenim oluşturabilir, çalışmanızın daha profesyonel görünmesini sağlardı. Bir de parlatma efektini yan yana ve sürekli bir şekilde kullanmış olmanız çok şık bir görüntü ortaya çıkarmamış. Vel hasılı vel kelam çalışmada değiştirilmesi gereken daha çok yer var gibi duruyor.

feanorien

🌱Yeni Üye🌱
Çok sıkışık bir tasarım gibi geldi bana, fontların uyumsuzluğundan dem vurmasam iyi olacak gibi şu kareleri sevdim, geliştirilebilinir ama o kadarda büyük olmasalar sanki daha bir iyi olabilir. Başarılar...