Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çalınan Tabela Tasarımım

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
Belki de söylediklerinizde haklısınız ama benim itirazım bir arkadaşımızın eraksa'nın emeğini hiçe sayması o yüzden biraz alevlendim. Ama şunu da söylemek isterim ki herkes maalesef çizim konusunda başarılı olamıyor kaldı ki piyasada bir çok clip art kitabı var oradan alıp logo ve benzeri tasarımları yapan arkadaşlarımız da var kısacası benim vurgulamak istediğim hazır birşeyler bile kullanılmış olsa dahi tasarım üzerindeki "uygulama fikri"nin de önemli olduğunu en azından kendi açımdan söylemek istedim.

Ve eminim ki eraksa arkadaşımız da bu konuyu paylaştığı için şu an çok pişmandır.

Bu konuyu açan kişi pişmansa ne mutlu bana ki çalıntı kelimesinin bu kadar kolay kullanılacak bir kelime olmadığını anlatabilmişim. Bu konuyu okuyan ve bu tür bir çalışmalar yapan, yayınlayıp yorum almayı düşünen arkadaşlar bile oturup bir kere daha düşünecektir eminim.
Tekrar söylemek istiyorum benim eleştirim bu çalışmaya değildir emeğe değildir, çalıntı kelimesinin bu kadar ucuz olmasıdır.

seawolf71

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşım çalışmanı beğendim çalışmalarını müşterine gönderirken 5846 nolu fikir ve sanat eserlerinin koruma kanunu hatırlatıcı bir madde eklemen iyi olur ayrıca arkadaşlarımızın bahsettiği gibi işimizin karşılığı her ne kadar maddi ise de en az 2 katı kadar da manevidir. ortaya koymuş olduğumuz şey bizlerin ruhudur. Bu talihsiz olayı tekrar yaşamamanı dilerim.

dijiprint

🏅Acemi Tasarımcı🏅
insanoğlu hatalarından hata yapmamayı öğrenir.Bir arkadaşın dediğini yapın= dpi sini düşürün üzeride demodur yazın karalamalar vede çizgiler geçin işin üzerinden.Ahlaksızlar.Ama işi basan firmaya suç atmamak gerek ne yapsın nereden bilsin böyle bir üç kağıt olduğunu.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şahsen konuyu açtığıma pişman değilim arkadaşlar...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şahsen konuyu açtığıma pişman değilim arkadaşlar...

Bende zaten kötü anlamda değil de senin üzüntüne karşı üstüne gelenler için söylemiştim pişman olmuştur diye, ben şahsen seni çok iyi anladım.

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkür ederim Martin78. Size karşı değildi zaten mesajım.

fatihkull25

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben kesinlikle bilgisarımdan iş çıkarmıyorum. Örnek isteyene e-mailden çözünürlüğü çok düşük bir örnek gönderiyorum. Daha iyisini isteyene ise patronum bilgisarımdan iş çıkmasının yasak ettiğini söylüyorum. Daha da ileri giderse patronuma havale ediyorum. Nasıl olsa sonuç olarak tasarım ücretimi alıyorum. Sanada aynısını yapmanı tavsiye ederim. Yorum birass geç oldu ama kusura bakma. :D

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Teşekkürler yorumunuz için Fatihkull değerlendireceğim :D

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Geçmiş olsun, Fotoğrafçılıkta da oluyor bazen...:D
Gidiyorsun çekim yapıyorsun tere batıyorsun, fakat geliyor müşteri flash diske at diyor...
Flasha atıyorsun gidiyor başka yere ise amatör çekim olarak bastırıyor...
Millet şeytan olmuş :p şeytan bana göre melek :D
ama artık çekimmiş, fotoğraf maniplasyonmuş hepsinin çözürnülüğünü küçültüp veriyorum...
Kötü çıkınca geliyor bana baskı yaptırmak zorunda kalıyor...

eraksa

🌟Usta Tasarımcı🌟
:D haklısınız tabi

Güneşş1

🌟Usta Tasarımcı🌟
Geçmiş olsun cidden ya.Nasıl bir kişiliksizliktir anlayamıyorum.
Umarım bundan sonra daha dikkatli olursunuz.