iyi olmuş gerçekten eline sağlık![]()
teşekkür ederim
ama ben hala ısrarlıyım bu çizimlerde gelecek olduğunaeğitimci olabilirsiniz
![]()
Onure ettin beni ciddensadece yaşadığım sürece çizmekten keyif alsam yeterli ki eğitimci olmak mı?? daha birçok eksiğim var keşke o kadar olayların içinde olsam, ama şöyle söyleyim bu aralar çizime baya bir vakit ayırmaya karar verdim, biraz alışveriş yaptım, şovale aldım, ağırlıklı siyah beyaz çalıştığım için pentel kalemde karar kıldım, biraz eskiz ve üstünden pentel ile çalışıp karikatürize denemeler yapacağım, bakalım eğer sergilenmeye değer olursa burada yayınlarım, ayrıca wacom tablette almıştım hem dijital hemde gerçek çizimleri bir arada geliştirme çabasındayım bakalım olacak mı
işim gereği zaten iphone icon tasarımları yapma kararım da var bu sebepten renkli çalışmalara da geçmek zorunda kalacağım işim iş anlayacağın
tekrar teşekkür ederim
Ben de çizimimin iyi olduğunu düşünüyordum hatta özel yetenek sınavlarına bile hazırlandım ama sizi gördüm gerçekten boşa çalıştığımı anladım vallaama şu da bir gerçek sizi görünce kendime bir öz güven de geldi ha
başarılar diliyorum size iyi çalışmalar
![]()
evet yetenek vs. etkili şeyler ama inatçı olup çalışmakla yapılamayacak şey yok, boşa çalıştığını düşünme, bilmiyorum kaç yaşındasın ama çalıştıkça daha da iyi olacağını göreceksin ve yine sağolasın beni gücendirdin yalnız şunu söyleyim ben istediğim işi tam olarak yapmıyorum keşke resim veya bu şekilde çalışmalarımı tam olarak yapabileceğim bir iş yapabilsem diyorum, o sebepten meslek olarak çok keyif alacağın bir işi seç ve emin ol zorluklarını çeksen de ileride o işin piri olacaksın, ben yapmadım böyle kaldım işte ona göre![]()